Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YouTube - generowanie własnego klucza API
[Obrazek: TEG9emRl.jpeg] 
 not a bot? co zrobić by pozbyć się problemu?
Odpowiedz
REKLAMA:

aktualizacja z testów. @DenDy podał repo By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.&pid=51504#pid51504 czytaj. Post 115 coś nie działa link Wink
Odpowiedz
Nie działa mi a nawet po weryfikacji device/google brak autoryzacji, jakiś błąd
Odpowiedz
Sprawdziłem na dwóch różnych kontach i systemach, zarówno beta4 jak i ta wersja z oficjalnego repo - działają.
Jeśli chcesz to możesz spróbować By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. której nie ma ani w repozytorium ani na githubie andxpanic'a.
Jak nadal będzie ten sam problem to masz coś nie tak z kluczami, innej opcji nie ma.
Odpowiedz
Dzięki, działa od razu po instalacji Smile
Odpowiedz
zrobcie to na nowo bo jzu za uja nie da sie tego zrobic, tu jest teraz inaczwej niz na zdjeciach od poradnika . tu opcje utwurz ktorej nei mam a ma mtylko zapisz i nci nei dalej, zadnego outh klucza nie mam

(27-01-2025, 10:54 PM)Theo1313 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.-IP:50152/api powinno być obecnie By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.-IP:50152/youtube/api.

@DenDy @omaxp @pawel_p5
mam klepac to LOKALNE czy tam dac odrazu jakis ip., ??? bo wpisanei w przegladarce nigdzie nie przenosi mnie
Odpowiedz
REKLAMA:

lokanie oznacza IP twojego urządzenia gdzie jest kodi i probójesz utworzyć (czyli 192.168.1.101 to jest przykład)

ps. mnie %
Odpowiedz
h..to dziala,. kaze mi wejwc na gugle devbice wklepuje kody z tv na stronie i gowno kuwa, dalej wola o kody i tak sie mohe jeac 20x . co za gowno ze sie nei da po prostu yt zalogowac,, padaka straszna

To inaczej, jak wymusić włącznie trailerów z fanfilm w kodi ale żeby otworzyło zewnętrza apke Smart tubę
Odpowiedz
(22-02-2025, 10:46 PM)Adek89 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(22-02-2025, 10:46 PM)Adek89 napisał(a): zrobcie to na nowo bo jzu za uja nie da sie tego zrobic, tu jest teraz inaczwej niz na zdjeciach od poradnika . tu opcje utwurz ktorej nei mam a ma mtylko zapisz i nci nei dalej, zadnego outh klucza nie mam

Specjalnie dla ciebie zaktualizowałem, ale proszę cię, zacznij pisać normalnie.
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: