Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EPG w Kodi
Witam,

Czy były ostatnio wprowadzone zmiany w epg?
Przestało mi działac epg w kodi we wtyczce m-tvguide

urządzenie Firestick 4K Max 2gen

Wcześniej wszystko było okay.

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

Tak były, ale już od dawna nie trzymam się wytycznych m-tvguide @Mariusz89B  od dawna nie aktualizuje tej wtyczki. Ba nawet strona, już nie istnieje By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ostatnia poprawka 7 miesięcy temu by tylko działało.
Ps. Pozdrowienia dla @Mariusz89B  jak tu zaglądnie i to przeczyta, może przywróci swój projekt do życia Smile
Odpowiedz
(13-03-2025, 03:03 PM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ostatnia poprawka 7 miesięcy temu by tylko działało.
Ps. Pozdrowienia dla @Mariusz89B  jak tu zaglądnie i to przeczyta, może przywróci swój projekt do życia Smile
a można wiedziec co takiego sie zmieniło? lubie te wtyczke
Odpowiedz
Ja także, kupę lat jej używałem. Stawiam że jest problemem dublowanie id kanału lub wykasowanie specjalnego pliku z serwera, który ma zadanie dodawanie i zmienianie nazw kanałów. Nie pamiętam teraz tego adresu i pliku.

Ps. Sprawdź jeszcze na pltv.gz jak nie zadziała to odczekaj 5 dni i sprawdź ponownie. Mogłem zrobić poprawkę która kłuci się z zastosowanymi nazwami. Po czasie dublowanie znika.
Odpowiedz
(13-03-2025, 04:04 PM)sky02 napisał(a): Ja także, kupę lat jej używałem. Stawiam że jest problemem dublowanie id kanału lub wykasowanie specjalnego pliku z serwera, który ma zadanie dodawanie i zmienianie nazw kanałów. Nie pamiętam teraz tego adresu i pliku.

Ps. Sprawdź jeszcze na pltv.gz jak nie zadziała to odczekaj 5 dni i sprawdź ponownie. Mogłem zrobić poprawkę która kłuci się z zastosowanymi nazwami. Po czasie dublowanie znika.

Nie działa tylko w pliku .gz
XML ładuje się okay.
Odpowiedz
To oznacza, że sam serwer ovh miesza coś z rozpakowywaniem pliku zip. Wydaje się teraz, że wszystko jest ok. Na Kodi i TiviMate jest ok By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Czasem lepiej użyć  http://....

Podziękowali: demo84
Odpowiedz
REKLAMA:

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości