Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
filman cc błąd logowania
To kiedy zostanie wydana poprawka @tele dla filman.cc jest zależne tylko od niego, to oczywiste. Myślę jednak, że podanie na Forum poprawki dla wtyczki filman.cc od mbebe w wersji 2.12 ma sens, ponieważ wiele użytkowników nie korzysta z seriali tylko z filmów fabularnych pełnometrażowych i już wersja 2.12 będzie  przydatna. Gdyby komuś ta wersja nie przypasowała przecież może czekać na nowszą. Jednak moim zdaniem nawet gdy wersja ma pewne problemy to i tak warto się z nią zapoznać czekając na kolejną wersją...

Przy okazji serdecznie pozdrawiam @tele.   Smile

Co do zawieszania się Kodi w Android TV można zastosować po powrocie do menu głównego instalacje z pliku APK na "nakładkę" (musi być ta sama wersja, która jest zainstalowana). U mnie zawsze to działa np. gdy Kodi nie chce się otworzyć i staje przy starcie. Nie zdarza się to często, ale wtedy instalka na "nakładkę" niezawodnie mi pomaga.
1
Odpowiedz
REKLAMA:

@arkady1964 Upublicznianie wersji testowych według mnie jest co najmniej dyskusyjne, a efekt tego "widzieliśmy" na przykładzie FF3, był publicznie dostępny, doszło do "zgrzytów" i zaprzestano publikacji.

Ja rozumiem osoby czekające na działającą wersję tej wtyczki, ale jestem też świadom możliwych komplikacji jakie niesie wydanie takiej niedokończonej.
Raczej ułatwia to programiście sprawę, jeśli testy odbywają się w wąskiej grupie osób, które są w stanie, w informacji zwrotnej, podawać "konkrety", a i w szybkich poprawdkach, nie mają problemu z ręczną podmianą jednsotkowych plików, zamiast całych paczek instalacyjnych i sprawdzenia w kilka minut czy rozwiązanie naprawiło dany problem.
Publiczna wersja testowa według mnie po prostu wprowadzałaby "chaos informacyjny".

Cytat:Gdyby komuś ta wersja nie przypasowała przecież może czekać na nowszą.
Nom, nowo wydany FanFilm też komuś nie przypasaował i było "a po co to, a na co, bez sensu" Wink, choć nowości nikt używać nie musi...

Swoją drogą, sądzę że @tele chce tą wtyczkę po prostu naprawić, a nie zbierać "sugestie" tego, co można do niej jeszcze dodać. Więc byłaby to taka "jednorazowa" aktualizacja + być może jakieś okresowe, żadsze naprawy, a nie jej rozbudowywanie.

Takie jest moje zdanie i nie mam już nic w tej kwesti do dodania, tak więc... zmykam i się zamykam. Wink

Podziękowali: arkady1964
1
1
Odpowiedz
Ogólnie i w skrócie to jest tak:
"Testy otwarte, mają kilka ważnych zalet. Główną zaletą jest możliwość uzyskania feedbacku od szerokiego grona użytkowników, co pozwala na wykrywanie błędów i identyfikację obszarów do poprawy w aplikacji. Dodatkowo, otwarte testy mogą pomóc w zwiększeniu świadomości i zainteresowania produktem."

Zgadzam się z powyższym stwierdzeniem (cytat) i moim skromnym zdaniem najczęściej tzw. otwarte testy sumarycznie przynoszą więcej pozytywnych czynników jak negatywnych.

Pozdrawiam
Odpowiedz
@manieKMP masz w 100% rację - testy otwarte tak - ale na poziomie bety czyli w 100% działającej wersji która wymaga dopieszczenia, zoptymalizowania funkcji pod usera. Testy dla zamkniętej grupy testerów są idealne - dostaje się wsparcie, konkretne i bardzo konkretne uwagi, których NIGDY na forum nie uzyskiwaliśmy. Wypuszczanie czegoś co wiesza kodi jest bez sensu, bo będzie to samo co z FF3 - wylew żali na forum, zero konkretnych uwag + 1000 pw z wyrzutami i pretensjami.
@arkady1964 feedback jest dość słaby przy wersjach testowych - doświadczyliśmy tego - mieliśmy odzew od 3 osób na forum w przypadku FF3. Reszta to były jęki i stękania bo ktoś nie potrafił czytać, nie rozumiał. Energia szła wtedy w złym kierunku i tylko utrudniała robotę. Na szczęście z FF3 już niedługo wyjdziemy z cienia.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
1
1
Odpowiedz
Ale się jakaś dziwna dyskusja zrobiła.
Niepotrzebnie.
Chodzi o czas.
Poprawiam to w wolnych chwilach.

Zapraszam do wątku By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. gdzie umieściłem aktualizację wtyczki.

Podziękowali: arkady1964
1
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości