22-04-2025, 03:49 AM
To kiedy zostanie wydana poprawka @tele dla filman.cc jest zależne tylko od niego, to oczywiste. Myślę jednak, że podanie na Forum poprawki dla wtyczki filman.cc od mbebe w wersji 2.12 ma sens, ponieważ wiele użytkowników nie korzysta z seriali tylko z filmów fabularnych pełnometrażowych i już wersja 2.12 będzie przydatna. Gdyby komuś ta wersja nie przypasowała przecież może czekać na nowszą. Jednak moim zdaniem nawet gdy wersja ma pewne problemy to i tak warto się z nią zapoznać czekając na kolejną wersją...
Przy okazji serdecznie pozdrawiam @tele.
Co do zawieszania się Kodi w Android TV można zastosować po powrocie do menu głównego instalacje z pliku APK na "nakładkę" (musi być ta sama wersja, która jest zainstalowana). U mnie zawsze to działa np. gdy Kodi nie chce się otworzyć i staje przy starcie. Nie zdarza się to często, ale wtedy instalka na "nakładkę" niezawodnie mi pomaga.
Przy okazji serdecznie pozdrawiam @tele.
Co do zawieszania się Kodi w Android TV można zastosować po powrocie do menu głównego instalacje z pliku APK na "nakładkę" (musi być ta sama wersja, która jest zainstalowana). U mnie zawsze to działa np. gdy Kodi nie chce się otworzyć i staje przy starcie. Nie zdarza się to często, ale wtedy instalka na "nakładkę" niezawodnie mi pomaga.

, choć nowości nikt używać nie musi...