Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z Polsat Games
Exclamation 
Witam

Mam problem z kanałem Polsat Games ponieważ nie mogę oglądać wstecz bo jest błąd odtwarzania, mam już tak od 2 dni.Cofałem sie dzisiaj o godzine i nie działa tak samo jak dzisiejszy dzien nie działa, to co aktualnie leci to działa ale jak zapisze sie w catchup to juz nie Cry [Obrazek: TuyRdqql.png]
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Nie ten dział. Jest EPG, jest ok. Szukaj pomocy u dostawcy, czemu przestał wspierać archiwum na tym kanale.
EPG to tylko znacznik czasowy, dla archiwum nic więcej.
1
Odpowiedz
@Sebastian09
W oficialnej aplikacji dziala, i od tego trzeba bylo zaczynac.

Narazie Adas
Odpowiedz
A możesz podać cwaniaku co to jest ta oficjalna aplikacja? Bo gość pyta o IPTV Simple Client który to jest oficjalnym klientem do iptv na kodi.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
(07-06-2025, 03:40 PM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Narazie Adas
Odpowiedz
No ale widzisz że on nie pytał a aplikację tylko o kodi? Nie każdy używa androida czy IOS
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
REKLAMA:

Na win rowniez mozna "trenowac" aplikacje, co do Kodi , nie podal loga, nie napisal co za addon i od kogo, moze niech prosi o pomoc tam gdzie kupil dostep.

Narazie Adas
Odpowiedz
@adas13 toć to napisałem. Co innego apk, a co innego lista m3u a jeszcze wtyczka kodi, która tworzy listę. Taka jest w repo @mtr81. Kolega @Sebastian09 nie napisał skąd ma listę i co to za lista, więc nie ma o co kruszyć kopi, bo to zgadywanka.
Pozdrawiam wszystkich zwłaszcza @Tomek , który jednak troszkę udziela na forum Wink
Odpowiedz
Nie jesteś już zmęczony tym ?
Mam listę XYZ i nie bangla mi wasze EPG
Bo literki się nie zgadzają albo jakieś inne znaki.

Ja to bym odsyłał do zapoznania się do pliku i jak masz inaczej to męcz dostawcę toć jemu w kieszeń dziengi pakujesz.

-----------------

Aż z ciekawości zobaczę co tam w waszych plikach jest obecnie.

Może jakaś mądra myśl mi przyjdzie do głowy Smile

Podziękowali: sky02
Odpowiedz
O i @azman się odezwał w dziwnym wątku z dziwnym problemem.
Puzdro mądralo Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości