Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
(04-10-2025, 07:57 AM)Kasio napisał(a): Jeśli to nie problem dodajcie do konfiguracji FanFilm w jaki sposób ma być prezentowany pasek postępu filmu (const.py)

#: Movie style to update description (plot). Single '{…}' means progress formating, double '{{}}' means description formating.
const.indexer.movies.progressbar.style = CONST_REF.indexer.progressbar.style
# Movie progress bar source mode:
#  - 'none'                - do not show progressbar at all
#  - 'watching'           - show video percent progress (PERCENT) if video progress >0% and < 100% else show nothing
#  - 'watched'            - show only watched videos (movies and episodes progresses are skiped)
#  - 'percent'              - show video percent progress
#  - 'percent_and_watched'  - show video percent progress and watched in background (use const.indexer.progressbar.watched.*)
const.indexer.movies.progressbar.mode = 'percent'

[Obrazek: Glawa8C.png]
Jak masz taki wygląd ?
Odpowiedz
REKLAMA:

(10-10-2025, 07:28 PM)pcela napisał(a):
(10-10-2025, 04:41 AM)Tomek napisał(a): To jeszcze jedno - czysta instalacja ff czy instalacja na jakiś mod?

Obecnie czysta. Po aktualizacji androida wywaliło całkiem Kodi, więc instalowałem wszystko od nowa.
Jesteś w stanie na PW wysłać mi swoje ustawienia? Bez haseł o loginów. Chodzi o plik settings lub same zrzuty ekranu z poszczególnych elementów?
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
@Tomek
Wszystko jest na wartościach domyślnych.
Odpowiedz
Ok - to ostatnia szansa - na pw wyślij mi spakowane:
zawartość wtyczki plugin.video.fanfilm oraz pełną zawartość ustwaień FF - wszystkie pliki.
Jak się do nich dostać w Android:
W menegerze plików kodi wskazać nowy udział:
special://home (czyli ogólny katalog instalacyjny kodi)
i
special://masterprofile (czyli katalog z profilem - ustawieniami)
i stamtąd skopiuj w miejsce w które masz dostęp z androida (np. do downlad)
1. z special://home wejdź w addons i skopiuj katalog plugin.video.fanfilm
2. z special://masterprofile wejdź w addons_data i skopiuj katalog plugin.video.fanfilm

Następnie spakuj do zip i wrzuć w pw.
Po co to? Potrzebujemy kopii 1:1 żeby zweryfikować pewne podejrzenia - ale bez pełnej kopii nie uda się.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
Telewizjada działa, dalej tylko inna końcówka bo teraz to top albo dodać oglądaj.in
Odpowiedz
Bzdura. Ogladaj.in ani telewizjada.top nie mają nic wspólnego z dawną telewizjadą. To zupełnie inne strony. Na dodatek nie mają żadnych filmów ani seriali.
Odpowiedz
REKLAMA:

@Tomek

Wyłączenie źródeł ekino i iitv póki co pomogło. Wygląda, że to one robią problem. A nie wyłączałem źródeł wymagających logowania lub ciasteczka.
Odpowiedz
Ale ten problem robią tylko u ciebie... Dlatego jeśli możesz prześlij rzeczy o których pisałem.
Odpowiedz
@pcela - a nie używasz jakiegoś VPN?
Odpowiedz
@Tomek

Żadnych VPN-ów. Testowałem też na kilku łączach.
Mogę jeszcze wyciągać Nokię 8000 i na niej sprawdzić (tylko niestety jest zresetowana do fabryki, bo miałem ją w planach wystawić na Allegro).

I jak pisałem robiłem też test od razu po zainstalowaniu wtyczki, bez jakichkolwiek zmian w konfiguracji (specjalnie usunąłem i zainstalowałem raz jeszcze wtyczkę).
Dopiero wczoraj coś tknęło mnie, aby spróbować wyłączyć wszystkie źródła, a następnie włączać je po kolei i testować. I tak trafiłem na ekino i iitv.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: fsdgz, 17 gości