Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
(04-10-2025, 07:57 AM)Kasio napisał(a): Jeśli to nie problem dodajcie do konfiguracji FanFilm w jaki sposób ma być prezentowany pasek postępu filmu (const.py)

#: Movie style to update description (plot). Single '{…}' means progress formating, double '{{}}' means description formating.
const.indexer.movies.progressbar.style = CONST_REF.indexer.progressbar.style
# Movie progress bar source mode:
#  - 'none'                - do not show progressbar at all
#  - 'watching'           - show video percent progress (PERCENT) if video progress >0% and < 100% else show nothing
#  - 'watched'            - show only watched videos (movies and episodes progresses are skiped)
#  - 'percent'              - show video percent progress
#  - 'percent_and_watched'  - show video percent progress and watched in background (use const.indexer.progressbar.watched.*)
const.indexer.movies.progressbar.mode = 'percent'

[Obrazek: Glawa8C.png]
Jak masz taki wygląd ?
Odpowiedz
REKLAMA:

(10-10-2025, 07:28 PM)pcela napisał(a):
(10-10-2025, 04:41 AM)Tomek napisał(a): To jeszcze jedno - czysta instalacja ff czy instalacja na jakiś mod?

Obecnie czysta. Po aktualizacji androida wywaliło całkiem Kodi, więc instalowałem wszystko od nowa.
Jesteś w stanie na PW wysłać mi swoje ustawienia? Bez haseł o loginów. Chodzi o plik settings lub same zrzuty ekranu z poszczególnych elementów?
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
@Tomek
Wszystko jest na wartościach domyślnych.
Odpowiedz
Ok - to ostatnia szansa - na pw wyślij mi spakowane:
zawartość wtyczki plugin.video.fanfilm oraz pełną zawartość ustwaień FF - wszystkie pliki.
Jak się do nich dostać w Android:
W menegerze plików kodi wskazać nowy udział:
special://home (czyli ogólny katalog instalacyjny kodi)
i
special://masterprofile (czyli katalog z profilem - ustawieniami)
i stamtąd skopiuj w miejsce w które masz dostęp z androida (np. do downlad)
1. z special://home wejdź w addons i skopiuj katalog plugin.video.fanfilm
2. z special://masterprofile wejdź w addons_data i skopiuj katalog plugin.video.fanfilm

Następnie spakuj do zip i wrzuć w pw.
Po co to? Potrzebujemy kopii 1:1 żeby zweryfikować pewne podejrzenia - ale bez pełnej kopii nie uda się.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Telewizjada działa, dalej tylko inna końcówka bo teraz to top albo dodać oglądaj.in
Odpowiedz
Bzdura. Ogladaj.in ani telewizjada.top nie mają nic wspólnego z dawną telewizjadą. To zupełnie inne strony. Na dodatek nie mają żadnych filmów ani seriali.
Odpowiedz
REKLAMA:

@Tomek

Wyłączenie źródeł ekino i iitv póki co pomogło. Wygląda, że to one robią problem. A nie wyłączałem źródeł wymagających logowania lub ciasteczka.
Odpowiedz
Ale ten problem robią tylko u ciebie... Dlatego jeśli możesz prześlij rzeczy o których pisałem.
Odpowiedz
@pcela - a nie używasz jakiegoś VPN?
Odpowiedz
@Tomek

Żadnych VPN-ów. Testowałem też na kilku łączach.
Mogę jeszcze wyciągać Nokię 8000 i na niej sprawdzić (tylko niestety jest zresetowana do fabryki, bo miałem ją w planach wystawić na Allegro).

I jak pisałem robiłem też test od razu po zainstalowaniu wtyczki, bez jakichkolwiek zmian w konfiguracji (specjalnie usunąłem i zainstalowałem raz jeszcze wtyczkę).
Dopiero wczoraj coś tknęło mnie, aby spróbować wyłączyć wszystkie źródła, a następnie włączać je po kolei i testować. I tak trafiłem na ekino i iitv.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości