Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
A nie używasz czasem w resolverze realdebrid lub podobnych?
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
REKLAMA:

@Tomek
AllDebrid i Real-Debrid
1
Odpowiedz
Ok..czyli mamy to w końcu! Będzie fix
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
(10-10-2025, 11:51 PM)Cxxzsefc napisał(a): Jak masz taki wygląd ?
W jakim sensie taki wygląd ?
 To skin Aeon Nox: SiLVO (z moimi modami), a na ekranie widzisz gadżety z FanFilm
Odpowiedz
znalazlem nowa strone anime nazywa sie naszeanime.pl
Odpowiedz
Strona jest w fazie Open Beta. Funkcje mogą być niekompletne lub niestabilne.
Jak się ustabilizuje to będzie można zobaczyć - na razie CF dość krótko trzyma więc nie wiem czy jest sens.
Odpowiedz
REKLAMA:

Kolejna stronka biorące (kradnąca) materiały z innych stron.
Nic nowego się tu nie znajdzie.
Odpowiedz
Dobry wieczór mam pytanie odnośnie tego "narzędzia serwer www" tampermonkey albo coś źle ustawiam albo od d..strony się zabieram, więc po kolei kodi 20.5 win 10 wersja wtyczki najnowsza na czystym kodi. Kilka zrzutów dla zobrazowania czy może gdzieś coś strzeliłem:
[Obrazek: D2kwQtdl.png]
[Obrazek: fpx6TmAl.png]
[Obrazek: UwESYmvl.png]
oraz screeny, że nie mam żadnych widżetów na stronach po zresetowaniu zaktualizowanej przeglądarki chrome:
[Obrazek: Tq49Vq1l.png]
[Obrazek: xyW7nRkl.png]
[Obrazek: n5ZkO8Il.png]
[Obrazek: FqqEllYl.png]
Wcześniej miałem powpisywane wszystkie dane do stron w ustawieniach ale usunąłem, bo pomyslałem fajna funkcja...no i przetestowałem. Proszę o podpowiedź wyjasnienie. Pozdrawiam
EDIT:
Rozwiązanie, aby zadziałało trzeba w "zarządzaj rozszerzeniem" zaznaczyć dodatkowo "Zezwalaj na skrypty użytkownika
Rozszerzenie będzie mogło uruchamiać kod, który nie został sprawdzony przez Google. Może to być niebezpieczne. Włącz tę opcję tylko wtedy, gdy wiesz, co robisz."
[Obrazek: bwJ9nOHl.png]
Pozdrawiam i miłej niewdzieli.
2
Odpowiedz
Takie drugie pytanie, mam sparowany scarper ekino w "Autoryzacja w Fan Film" ekino status sparowano i nic nie wyszukuje kompletnie zero, a co do źródeł filmana...to też od pewnego czasu zero tylko API. Podam log:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Pozdrawiam
Odpowiedz
Najwyraźniej padła metoda pozyskiwania danych z api e-kino - sprawdzę.
co do filmana - sprawdź czy wszystkie ciastka i inne rzeczy masz prawidłowo (wejdź na stronę serwera i zobacz czy wszystkie przekazało):
2025-10-19 16:34:16.456 T:29413    info <general>: [FanFilm][sources/pl/filman.py:209][source.check_login_status] response=<Response [500]>
2025-10-19 16:34:16.568 T:29413    info <general>: [FanFilm][sources/pl/filman.py:230][source.search] Login failed
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: fsdgz, 18 gości