Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
Od paru dni nie wyszukuje mi źródeł z zaluknij
[Obrazek: wIDEpWFl.jpeg]
Zauważyłem ostatnio taki problem wchodząc na zaluknij.cc w przeglądarce
Dzieje się tak tylko na światłowodzie, wcześniej tylko wyskakiwało cloudflare i szło to obejść.
Jeśli przełączę się na internet mobilny z T-Mobile to działa i wyszukuje źródła.
Odpowiedz
REKLAMA:

No skoro Twój dostawca od internetu odcina ci nawet stronę to nie mamy możliwości tego poprawić w fanfilm. Bo jeśli przeglądarka zgłasza ci 403 to dokładnie to samo będzie dostawać kodi. Ale u mnie np. nie ma cf od kilku dni na stronie, zaś samo zaluknij działa nawet bez ustawionych ciasteczek
Spróbuj zmienić DNS - skoro działa na innym dostawcy - może pomoże
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
Próbowałem zmieniać DNS na 1.1.1.1, 8.8.8.8, 8.8.4.4, 208.67.222.222, 208.67.220.220. Na żadnych nie działa. Jeszcze kilka dni przed tym 403 wyskakiwało coś takiego: [Obrazek: 21g6VbRl.jpeg]
Ale wtedy po chwili wczytywała się storna zaluknij, a teraz już całkiem nie działa
Odpowiedz
ale na innym dostawcy ci działa - więc to nie wina FF tylko twojego dostawcy - jeśli twój dostawca ucina to nic tu nie poradzimy
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
Tak, wiem że to nie wina fanfilm, ale myślałem że ktoś może ma podobny problem. Wygląda na to że to nie wina tylko mojego dostawcy, ale „grup dostawców”. Wg tej strony gdzieś na drugim końcu Polski też nie działa tylko pytanie czemu. Czy wykluczył pewną grupę?
[Obrazek: txW5HFzl.jpeg]
Odpowiedz
jestem na tym drugim końcu polski i mi działa. To ewidentnie problem dostawcy a nie FF - załóż osobny wątek i tam kontynuuj - bo tu zaśmiecasz.
Odpowiedz
REKLAMA:

mam problem z obsługą konta nopremium, często pojawia się napis w wyszukanych linkach barak transferu mimo tego że transfer jest tylko ręczne czyszczenie cache fanfilm pomaga
Odpowiedz
Mamy to już naprawione. Będzie w kolejnej wersji. Dzięki za zgłoszenie.

Nie trzeba czyścić cache - wystarczy dać ponowne szukanie - wtedy informacja jest pobrana ponownie.
Odpowiedz
Skin Aeon Nox: SiLVO

Przecieka zawartość Smart List By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować..xsp do prawego panelu w "Szukaj"

Kroki do Reprodukcji Błędu

Uruchom Kodi.
    Wejdź w FF → Filmy → Szukaj  (prawy panel jest pusty)
    Wyjdź z "Szukaj"

Wejdź w dowolną Smart Listę
    Wyjdź ze Smart Listy.

Wejdź w FanFilm → Filmy → Szukaj   screen

Błąd: Prawy panel informacyjny (zwykle pokazujący plakat lub szczegóły) wyświetla zawartość ostatniej Smart Listy.

W Seriale jest tak samo

[Obrazek: doQowTe.jpeg]
Odpowiedz
Problem polega na tym ze skórką używa niestandardowych rzeczy dla widoku tags - jak większość zresztą (ale w tym przypadku listy). I nie czyści poprzednich , mimo że ma domysłnie ustwaione jakieś tam opcje. Zobaczymy co się da poradzić. W const jest opcja do zmiany domyślnego typu widoków dla search:
const.indexer.search.view = 'tags'
dostępne standardowo widoki to:
'albums', 'artists', 'episodes', 'files', 'games', 'images', 'movies', 'musicvideos', 'songs', 'tvshows', 'videos', 'actors', 'directors', 'genres', 'playlists', 'plugins', 'seasons', 'sets', 'studios', 'tags', 'years', 'addons', - ale wiele skórek robi jakieś swoje wymysły (a autorzy wtyczek też mają różne)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: razor1995, 2 gości