Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szukasz telewizji IPTV?
(14-10-2025, 09:39 AM)maxeron45 napisał(a):
Cytat:Łonogrzmot napisał(a):
Na pewno wszystko w "porządku", nie straciłeś rzekomej subskrypcji xtreambox kilka miesięcy wstecz tak przez Ciebie zachwalanej?

Lista od xtreambox cały czas działa stabilnie i u mnie i u kilkudziesięciu moich znajomych...

Z informacji uzyskanej od xtreambox wynika, że w związku z bardzo dużym zainteresowaniem i ograniczoną ilością dostępnych licencji, zdecydowali się usunąć stronę i działają tylko z nowego adresu e-mail. Obsługują teraz tylko klientów z polecenia (tych, co mają już xtreambox i ew. ich znajomych). Pozostali, co nie mają aktualnego adresu e-mail, nie mają już możliwości zakupu.

Co do tvonebox.pl, to na razie za wiele nie mogę napisać - testuję od 3 m-cy i póki co działa niezawodnie  Smile

Nie możesz testować 3 miesięcy czegoś, co istnieje od 9 dni 

Cytat:Nazwa domeny
tvonebox.plStan
Aktywna w DNS [REGISTERED]
Utworzona
2025-10-09 21:52:09
Ostatnia modyfikacja
2025-10-10 07:30:11
Koniec okresu rozliczeniowego
2026-10-09 21:52:09

Zamknąłeś po prostu swoją poprzednią strone jak się okazało, że reselujesz taniego globala (mega ott) i otworzyłeś nową, przy okazji uprawiając słabą szeptanke i spamiąc tutaj i na wykopie udajesz zadowolonego klienta.

Nawet podstron nie chciało ci się zmienić i wszystko to kopiuj wklej z poprzedniej domeny.
1
1
Odpowiedz
REKLAMA:

i już pożegnałem pana.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
Witam,

Ma ktoś namiary na tą tajemniczą listę od maxeron45. Proszę o namiary na priv.
Odpowiedz
(26-10-2025, 10:54 AM)king1000 napisał(a): Witam,

na zbieral ludzikow i zwinal interes?
Odpowiedz
(26-10-2025, 10:57 AM)RebA napisał(a):
(26-10-2025, 10:54 AM)king1000 napisał(a): Witam,

na zbieral ludzikow i zwinal interes?
A jakaś inna stabilna z canal+ extra
Odpowiedz
(26-10-2025, 11:00 AM)king1000 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

king1000 napisał(a):inna stabilna

W zupełności sprawdzi się pospolita lista z tv kropka team.
Odpowiedz
(26-10-2025, 11:00 AM)king1000 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Łonogrzmot napisał(a):tv kropka team

RebA napisał(a):new kropka tv kropka team

Racja, moje przyzwyczajenie do pierwotnie funkcjonującego adresu, grunt że w nowej domenie "nie zawieruszyły" się najważniejsze dane.

[Obrazek: iwTY4sB.jpg]
Odpowiedz
Ja korzystam z tv team od dwóch miesięcy ale nie będę przedłużał. Rzadko oglądam telewizję, kupiłem tylko pod sport. Ostatnio chciałem oglądać Ligę Mistrzów i rwało niesamowicie. Wczoraj też chciałem obejrzeć i najlepszy mecz jaki był w ogóle nie odpalał. 
Inne mecze LM działały ale nie tamte chciałem oglądać. Także w moim wypadku będę zmieniał.

Czy ktoś ma do polecenia taki serwis gdzie w meczach na szczycie w LM serwis nie klęka? Ogólnie działa to dobrze ale do sportu i meczy na topie nie polecam.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości