Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szukasz telewizji IPTV?
(05-11-2025, 12:44 PM)kanapa napisał(a): Ja korzystam z tv team od dwóch miesięcy ale nie będę przedłużał. Rzadko oglądam telewizję, kupiłem tylko pod sport. Ostatnio chciałem oglądać Ligę Mistrzów i rwało niesamowicie. Wczoraj też chciałem obejrzeć i najlepszy mecz jaki był w ogóle nie odpalał. 
Inne mecze LM działały ale nie tamte chciałem oglądać. Także w moim wypadku będę zmieniał.

Czy ktoś ma do polecenia taki serwis gdzie w meczach na szczycie w LM serwis nie klęka? Ogólnie działa to dobrze ale do sportu i meczy na topie nie polecam.
mogles sobie zmienic serwer na jakis inny. ale co do iptv to nie ma takiej rewelacyjnej oferty ktora dziala na 100% bez problemu
Odpowiedz
REKLAMA:

(05-11-2025, 12:44 PM)kanapa napisał(a): tv team
Wczoraj też chciałem obejrzeć i najlepszy mecz jaki był w ogóle nie odpalał. 

Bzdura, TiviMate Premium+tv team naprzemiennie po kilkadziesiąt minut Liverpool-Real/PSG-Bayern, odtwarzanie bez uwag, tv team to jedna z najstabilniejszych list w odniesieniu do przekazów wydarzeń sportowych, za grosze przy współdzieleniu kosztu na dwie osoby.

Proponuję nieśmiało poniższe ustawienia  w TiviMate Premium:

[Obrazek: iZ9Nmtw.jpg]

Koniecznie testowo eksperymentować z wyborem serwerów:

[Obrazek: 0wCBt1h.jpg]

Podziękowali: kanapa
1
1
Odpowiedz
Mam pytanie trochę z innej beczki, która aplikacja na TV będzie najlepsza?
Odpowiedz
(12-11-2025, 07:04 AM)szyderca87 napisał(a): aplikacja na TV będzie najlepsza?

TiviMate Premium
1
Odpowiedz
Czy aby w tv team mieć polski sport należy dokupić pakiet sport? Czy polskie kanały sportowe są dostępne w pakiecie polskim?
Odpowiedz
(13-11-2025, 07:19 AM)ghost12 napisał(a): Czy aby w tv team mieć polski sport należy dokupić pakiet sport? Czy polskie kanały sportowe są dostępne w pakiecie polskim?
Są dostępne sportowe kanały w pakiecie, chyba że chcesz jeszcze ich więcej to trzeba sobie rozszerzyć o sport
Odpowiedz
REKLAMA:

Tak, są dostępne.

Podziękowali: jawka1009
Odpowiedz
Witam wszystkich,też tam byłem ? Wszystko się zgadza jak koledzy opisują powyżej ? Nie polecam zdecydowanie ? fabryka do zarabiania $ . Jeśli coś ci się posypie lub potrzeba pomocy ? Bo np. Wywaliło listę z ich śmiesznych app. To możesz się nie doczekać odp. i wgrania ponownie listy? . Kontakt z nimi to po prostu tragedia jak coś nie hula ? jak i sama tv ? Kanały niektóre niekiedy z głosem bez wizji i na odwrót? Zdecydowanie nie polecam.

Jesli ktoś szuka świętego spokoju z oglądaniem ? Przekażę namiar na gościa co posiada w porównaniu do otopay premium ? i dużo taniej ? niż ta fabryka.
Pozdrawiam
1
Odpowiedz
Witam. Mam pyt. dot. "tv.team". Czy usługa działa stabilnie? Czy nadaje się na główne źródło iptv? I jeszcze jedno- na stronie jest info, że można korzystać na dwóch urządzeniach jednocześnie, czy muszą one działać w tej samej sieci wi-fi? Może ktoś podzieli się swoimi doświadczeniami, chętnie skorzystam.
Odpowiedz
(22-11-2025, 09:10 PM)Laczyslav napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować....tak/tak/na luzie dwa różne miejsca/IP co za tym idzie możliwość współdzielenia kosztu na dwie osoby, tak też jest od lat/na lata czynione.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości