Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor modyfikacji chat gpt
Teraz testowałem z listami dobrze pokazuje realna ilość stron .Ale druga poprawka polegała na tym że
Linki bez tagu oznaczającego jaka to wersja językowa zawsze odpadnie bo linki bez tagu przechodziły do kubków językowych. A moja logika jest
Lektor dubbing i tylko linki z tym tagiem
Multi został bo mam zakazane frazy np z jez.francuskim to na 95% multi tylko będzie en i pl
Napisy linki tylko z Tagiem napisy i wszystkie odmiany. Ale to tylko działa na premium nopremium rapideo xt7 tb7 twojlimit
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Jmno, Który plik jest ostatni-aktualny? Chronologicznie w/g dat postów czy numer repo? Czy coś nie kumam?

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
Wiem bo najpierw nie podnosiłem wersji  trochę się pogubiłem jak zainstalujecie to  dostaniecie komunikat o aktualizacji pracuje nad oszukanimi linkami w etykiecie miał tag lektor a lektora nie było

Chyba się udało jeszcze protestuje na przykładzie filmu Plan wycieczki 2 z nopremium miałem 2 linki w etykiecie lektor oczywiście lektora nie było po teście już mi tych linków nie wyszukuje

Jutro zrobię updated z tą poprawką

Załączone pliki
repository.fanvodpl-1.0.2.zip
Rodzaj pliku: .zip
Ilośc pobrań: 6
Rozmiar: 199.7 KB
Odpowiedz
Dopiero ok 15 będę robił na git hub źle przeniosłem pliki i aktualizacja nie działa miałem przenieść cały folder a nie tylko pliki teraz nie mogę
1
Odpowiedz
@Jmno, gdy będziesz miał gotową tę aktualizację poprawkową, to napisz. Szybko przetestuję i dam Ci znać, jak działa.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Mam już na git hub tylko wyśle dokładnie z jakiej wersji trzeba pobrać repo działa z poprawka oszukane linki nie przejadą
Tzn. Może być mniej wyników ale linki będą prawdziwe z opisem w etykiecie podałem wcześniej przykład.
Problem miałem na pc nie wiedziałem o co chodzi wtyczka nie chciała się włączyć z zaleceń bota po wejściu w  appdata wyczyściłem stare repo i pluginy wszystkie po tym wtyczka normalnie się zainstalowała z repo i działa.Poprawka działa tylko z hostami premium nopremium rapideo xt7 tb7 twojlimit

Załączone pliki
repository.fanvodpl-1.0.2.zip
Ilośc pobrań: 8
1
Odpowiedz
REKLAMA:

@Jmno  Odpisałem Ci na priv moje skromne zdanie z szybkiego testu Twego moda.

Powodzenia! Smile
Pozdrawiam
Odpowiedz
Nowa paczka na git hub
Dodane nowe źródła
Wzmocniony filtr źródeł bez żadnego tagu określającego co to nie przejdzie
Dodane kubki darmowe i ai lektor

Proszę zrobić aktualizacje
Testowane na trzech systemach
Windows, android, web os LG[Obrazek: UqdDa6Jl.jpeg][Obrazek: DD2Hvsfl.jpeg]

Tu jest najnowsze repo

Jutro też zrobię aktualizacje

Załączone pliki
repository.fanvodpl-1.0.3.zip
Ilośc pobrań: 42
1
1
Odpowiedz
Teraz znalazłem błąd nie chciało czyścić plików w cache ale już naprawiłem jutro zrobię updated

1
Odpowiedz
Gratulacje Jmno, osiągnąłeś sukces Smile , poniżej w poście napiszę co i jak. Poczekaj chwilę.

Na razie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości