22-11-2025, 04:16 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-11-2025, 04:18 PM przez Jmno.)
Teraz testowałem z listami dobrze pokazuje realna ilość stron .Ale druga poprawka polegała na tym że
Linki bez tagu oznaczającego jaka to wersja językowa zawsze odpadnie bo linki bez tagu przechodziły do kubków językowych. A moja logika jest
Lektor dubbing i tylko linki z tym tagiem
Multi został bo mam zakazane frazy np z jez.francuskim to na 95% multi tylko będzie en i pl
Napisy linki tylko z Tagiem napisy i wszystkie odmiany. Ale to tylko działa na premium nopremium rapideo xt7 tb7 twojlimit
22-11-2025, 07:59 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-11-2025, 08:38 PM przez Jmno.)
Wiem bo najpierw nie podnosiłem wersji trochę się pogubiłem jak zainstalujecie to dostaniecie komunikat o aktualizacji pracuje nad oszukanimi linkami w etykiecie miał tag lektor a lektora nie było
Chyba się udało jeszcze protestuje na przykładzie filmu Plan wycieczki 2 z nopremium miałem 2 linki w etykiecie lektor oczywiście lektora nie było po teście już mi tych linków nie wyszukuje
Jutro zrobię updated z tą poprawką
23-11-2025, 01:05 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-11-2025, 01:07 PM przez Jmno.)
Mam już na git hub tylko wyśle dokładnie z jakiej wersji trzeba pobrać repo działa z poprawka oszukane linki nie przejadą
Tzn. Może być mniej wyników ale linki będą prawdziwe z opisem w etykiecie podałem wcześniej przykład.
Problem miałem na pc nie wiedziałem o co chodzi wtyczka nie chciała się włączyć z zaleceń bota po wejściu w appdata wyczyściłem stare repo i pluginy wszystkie po tym wtyczka normalnie się zainstalowała z repo i działa.Poprawka działa tylko z hostami premium nopremium rapideo xt7 tb7 twojlimit
23-11-2025, 06:50 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-11-2025, 07:48 PM przez Jmno.)
Nowa paczka na git hub
Dodane nowe źródła
Wzmocniony filtr źródeł bez żadnego tagu określającego co to nie przejdzie
Dodane kubki darmowe i ai lektor
Proszę zrobić aktualizacje
Testowane na trzech systemach
Windows, android, web os LG
Tu jest najnowsze repo
Jutro też zrobię aktualizacje Podziękowali: arkady1964