Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor modyfikacji chat gpt
Można zrobić aktualizację czyszczenie plików cache działa np na pc po włączeniu kodi musiałem samemu zrobić aktualizacje najpierw dodatki - zainstaluj z repozytorium - fanvod pl repo wyszukać aktualizacje (przytrzymać przycisk) zaktualizować włączyć wtyczkę zrobić aktualizacje ptw
To chyba już nie muszę wysyłać tu tego repo 1.0.7[Obrazek: s3RRD6Zl.jpeg]ó

Podziękowali: Croton
1
Odpowiedz
REKLAMA:

(23-11-2025, 09:57 PM)Jmno napisał(a): Można zrobić aktualizację czyszczenie plików cache działa np na pc po włączeniu kodi  musiałem samemu zrobić aktualizacje najpierw dodatki - zainstaluj z repozytorium - fanvod pl repo wyszukać aktualizacje (przytrzymać przycisk) zaktualizować włączyć wtyczkę zrobić aktualizacje ptw
To chyba już nie muszę wysyłać tu tego repo 1.0.7[Obrazek: s3RRD6Zl.jpeg]ó

Na razie nie wysyłaj, tylko bardzo dokładnie przetestuj.

@Jimno, tak jak napisałem powyżej w mojej skromnej ocenie nareszcie osiągnąłeś powodzenie... Smile
W szybkim teście na Kodi 21 Omega i Kodi 22, szybkim, ale w miarę dokładnym, to ustaliłem na sprzęcie z Android TV.

1. Nareszcie działa zdecydowana ilość źródeł.
2. Nie wyskakują żadne dziwne komunikaty w języku angielskim, ani polskim.
3. Twój mod nie koliduje (nie rozwala innych wtyczek, w tym FF Beta, ani moda @tele).

Uwaga!!! Do prawidłowego działania, po instalacji Twego repozytorium i twojej zmodowanej wtyczki FF jest niezbędny KONIECZNIE restart Kodi (ponowne uruchomienie).

Rada.  Nim wydasz kolejną wersję Twego moda to dobrze ją przetestuj, ponieważ ta działa bardzo dobrze.

@Jmno, co do nowych wersji, można, a nawet trzeba robić nowe wersje, ale tak, aby nie popsuć tego co teraz znakomicie działa w Twoim modzie (zaznaczam, że mowa o Twoim modzie testowanym na Android TV).

Powodzenia Smile
Pozdrawiam

Edycja 1. Polecam wszystkim zainteresowanym do przetestowania mod Jmno, plik ZIP do instalacji z repozytorium - post 171. Po instalacji moda konieczny restart Kodi.

Edycja 2. Wspomniane czyszczenie plików cache, może jest potrzebne. Jednak nim wypuścisz tj. wydasz kolejną aktualizację niezbędne jest dokładne jej sprawdzenie, aby czegoś nie namieszała... Sad

Podziękowali: Jmno, Croton
1
Odpowiedz
@Jmno dobra robota. Jestem pod wrażeniem. Oby tak dalej. Testuję na Pc Windows 11 Kodi v.22 z Fanfilm Beta i FF od tele. i inne... Żadnych problemów jak na razie. Dziękuję i pozdrawiam.

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
Dzięki ogólnie zobaczymy co dalej ale zauważyłem że gpt sprawniej i szybciej robi poprawki. Te wszystkie poprawki związane z filtracją źródeł muszą być jak najlepsze w linkach Premium bo poco mamy mieć oszukane linki tak jak ostatnio pisało w anabelu lektor a lektora nie było i inne dziwne linki

2
Odpowiedz
@Jmno, w międzyczasie w repozytorium Twego moda nastąpiła aktualizacja (podbicie) do wyższej wersji o której pisałeś tzn. wersja 1.0.7
Ta wersja działa też bardzo dobrze tj. nic nie pogorszyła, nawet działa jeszcze lepiej i szybciej. Nie miałem czasu na długie testowanie. Jednak jest OK. Smile

Reasumując.  Polecam wszystkim zainteresowanym do przetestowania mod Jmno, plik ZIP do instalacji repozytorium (rozmiar pliku 200 KB) - post 171 z tego wątku. Po instalacji moda konieczny restart Kodi.

Pozdrawiam

Podziękowali: Jmno
1
Odpowiedz
Poprawiłem trochę logikę tych kubków chodzi o AI SZTUCZNY LEKTOR i dodałem również wszystkie odmiany expressivo do ai sztuczny lektor dzisiaj zrobię aktualizacje
1
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Można zaktualizować to znaczy ja automatycznie dostaję na kodi kilka poprawek z filtrami jeszcze z tymi kubkami i dodałem nową ikonkę

Wersja to 1.0.9

2
Odpowiedz
Jmno, podziękowania i kciuk do góry są za próby polepszenia Twego moda.

Coś tam działa, ale jest zdecydowany regres do wersji 1.0.7 Sad

Pozdrawiam
Odpowiedz
Ale co tam jest źródeł nie ruszałem tylko poprawiłem logikę ai sztuczny lektor bo wcześniej ai wchodziło do kubka lektor dubbing a tam miało być bez ai i teraz jest i stworzyłem jeszcze kubek do którego trafiają nie oznaczone linki w URL czasami są oszukane
1
Odpowiedz
Coś jest nie tak, jak było.

Próba aktualizacji się nie powiodła. Sad

Pozdrawiam
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: anbi, 1 gości