Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor modyfikacji chat gpt
Rób co chcesz - to twoja wtyczka. Ja cię tylko poprosiłem że jak zmieniałeś ikonę to żeby z szacunku usunąć napis MrKnow. Natomiast - dla użytkownika mało czytelne jest gdy ikona ma inną nazwę niż wtyczka.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
REKLAMA:

Zrobiłem aktualizacje
1
Odpowiedz
Po pracy przetestuję i dam znać, jak działa.

(25-11-2025, 10:46 AM)Jmno napisał(a): Nowa wersja proszę zrobić aktualizacje z poziomu zainstaluj repozytorium/fanwood.pl repo przytrzymać przycisk i zaktualizować.
Poprawki logiki kubków
Trochę mam skomplikowane działanie  ale tak tak chciałem  darmowe źródła nie chodzi tylko o premium nopremium rapideo xt7 tb7 twojlimit
Chyba jest dobrze  osobny kubek dla linków podejrzanych ale czasami trafne ale nie mieszają się z innymi kubkami  na darmowe to nie działa
Ikonę zostawiłem orginalna

@Jmno, Około 16 odezwę się na Forum, jestem ciekawy jak Twój mod działa po aktualizacji.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Teraz to zrobiłem aktualizację bo się okazało że ten oryginalny obrazek był jeszcze w jednym pliku czy coś tam no i GPT mi chyba to wszystko zrobił ten ten nowy obrazek co ja mam ale jest jeden problem bo jak jest tłum na telefonie to mam te stare nadal a na przykład na komputerze już tego nie mam po tej aktualizacji teraz to więc tego nie rozumiem aktualna wersja to jest 1.0.20[Obrazek: VWnhCs8l.jpeg] na pc tego nie mam tylko na telefonie usunąłem ten plik co wcześniej napisałem wygląd się zmienił inony ale w wtyczce takie jak na zdjęciu

(25-11-2025, 12:39 PM)arkady1964 napisał(a): Po pracy przetestuję i dam znać, jak działa.

(25-11-2025, 10:46 AM)Jmno napisał(a): Nowa wersja proszę zrobić aktualizacje z poziomu zainstaluj repozytorium/fanwood.pl repo przytrzymać przycisk i zaktualizować.
Poprawki logiki kubków
Trochę mam skomplikowane działanie  ale tak tak chciałem  darmowe źródła nie chodzi tylko o premium nopremium rapideo xt7 tb7 twojlimit
Chyba jest dobrze  osobny kubek dla linków podejrzanych ale czasami trafne ale nie mieszają się z innymi kubkami  na darmowe to nie działa
Ikonę zostawiłem orginalna

@Jmno, Około 16 odezwę się na Forum, jestem ciekawy jak Twój mod działa po aktualizacji.

Pozdrawiam

Ja teraz próbuję zmienić i się skupiam na tym na tej ikonce ale coś dziwne po prostu na dwóch sprzętach już w ogóle tego tła nie mam tego starego a na telefonie mam

Thumbnails w tym pliku pod nr 9 jest na stare tło usuwam go restart kodi i potem nadal się pojawia w wtyczce jako tło nie wiem dlaczego
Odpowiedz
Prześledzić kod, bo ten plik jest pewnie w media. Ale czat gpt ci tego nie podpowie, tu wystarczy zwykły edytor z wyszukiwaniem.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
TomekPrześledzić kod, bo ten plik jest pewnie w media. Ale czat gpt ci tego nie podpowie, tu wystarczy zwykły edytor z wyszukiwaniem.

incursion też usunąłem i nic to nie dało w Media  sam szukałem

Dobra teraz po analizie GPT mówi mi że prawdopodobnie jest ta sama nazwa tych ikonek i dlatego coś tam się napisuje czy coś tam dobra zobaczymy tak do dwóch godzin zrobię aktualizacje prawdopodobnie muszę zmienić nazwę po prostu tych ikonek
Odpowiedz
REKLAMA:

@Jmno, przy okazji tych zmian jest może możliwość przejścia do wersji 1.0.7 ?

Pozdrawiam
Odpowiedz
Zrobiłem jeszcze raz aktualizację sumy zostały jeszcze raz przeliczone bardzo dokładnie się zgadzają i teraz tak na telefonie na komputerze ikonka jest zmieniona nawet jak instaluje oficjalny fan film później mody od tele wszystko jest fajnie i jest moja ikonka na telefonie i na komputerze a a na telewizorze nie nie rozumiem dlaczego też na telewizorze z Androidem chyba nie wiem trzeba może odinstalować kodi może trzeba od nowa zainstalować nie mam pojęcia później spróbuję ale na telefonie na komputerze wszystko normalnie

Ok działa na tv trzeba było odinstalować kod i zainstalować jeszcze raz teraz jest to moja ikonka nowa i ta oryginalna z tego fanfilm stable z modyfikacjami od tele

(25-11-2025, 03:56 PM)arkady1964 napisał(a): @Jmno, przy okazji tych zmian jest może możliwość przejścia do wersji 1.0.7 ?

Pozdrawiam
Raczej nie bo  z repro usunąłem tamte stare dlatego że znowu z tą ikonką będzie problem bo trzeba znowu na nowo przeliczyc sumy
Odpowiedz
Dostałeś skrypt przecież który zarówno sumy jak i zipy jak i addobs.xml tworzy sam. Nie ma sensu tego robić ręcznie
1
Odpowiedz
Chyba najlepiej po tej poprawce odinstalować kodi i jeszcze raz zainstalować bo na telewizorze już nie mam tego tła starego jest tylko moja w wtyczce i w instaluj z repozytorium

Ale w tej poprawce co zrobiłem to poprawiłem te logikę tych moich kubków językowych najbardziej chodzi mi o linki Premium nie oznaczone linki wędrują do osobnego kubka jeśli system 2 nie zweryfikuje najpierw po URL potem po etykiecie ale może i większości linki są dobre ale i tak są 2 razy sprawdzane zrobiłem legendę - opis kubków w sekcji tych kubków

Tylko te pierwsze wyszukiwanie jakoś dziwnie działa po pierwszym wyszukiwaniu lepiej się cofnąć albo zresetować kodi później zobaczę bo dzisiaj już jestem zmęczony
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości