Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor modyfikacji chat gpt
@Jmno, czyli rozumiem, że ta nowa tj. poprawiona wersja znajdzie się w repozytorium i będzie można ją przetestować.
Ja teraz testuję wszystko na forku Kodi tzn. WBMC  Wonderbox.tv Media Center (WBMC) - fork Kodi na Androida TV/Androida/Google TV, tak jak pisałem wcześniej jest dostępny do pobrania na stronie:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Polecam ten fork Kodi do testowania aplikacji, nie tylko moda Jmno, ale też innych wtyczek i apek. W Internecie jest ich dużo, a nie wszystkie są dopracowane.

@Jmno, mam nadzieję, że w końcu stworzysz swego moda. Droga do tego co prawda wyboista, ale ostatecznie myślę, że Ci się uda. Smile

Powodzenia
Pozdrawiam

Podziękowali: Jmno
Odpowiedz
REKLAMA:

Testuje wyśle nowsza wersję
1
Odpowiedz
lepiej na czysto zainstalować  na kod.Możesz przetestować wersja to 2.05 fanvodpl odinstalować i zainstalować na nowo

Podziękowali: arkady1964

Załączone pliki
repository.fanvodpl-2.0.4.zip
Rodzaj pliku: .zip
Ilośc pobrań: 31
Rozmiar: 113.84 KB
1
Odpowiedz
Biorę się za testy.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Repozytorium wersja 2.0.4 wersja pluginu 2.05

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
Jmno, jest powodzenie Smile .  
Mod działa bardzo dobrze, a co najbardziej istotne nie koliduje z innymi wtyczkami wideo.

Tylko jedna uwaga w celu zwiększenia możliwości wyboru.
W Narzędzia > Ustawienia: Ogólne:
- Pokazuj wszystkie jakości danego źródła  Domyślnie jest ta opcja wyłączona  Moim zdaniem powinna być domyślnie załączona, gdyż wśród wielu ustawień nie każdy to znajdzie. Bez żadnych wątpliwości, zdecydowanie proponuję zrobić tutaj domyślnie opcję załączoną.

Powodzenia
Pozdrawiam
Odpowiedz
REKLAMA:

Tak ale teraz zrobię znowu poprawkę bo nie wiem na komputerze mi działa a na telefonie nie mogę otworzyć zakładki filmy chyba w kinie i nadchodzące

Dla premium mam w kodzie tylko szuka 4k , fullhd HD sd wywalone
Odpowiedz
U mnie na Android TV działa wszystko.
Dla darmowych ustaw wszystkie jakości
Dla premium 4K, Full HD i HD 720p

Powodzenia 
Pozdrawiam
Odpowiedz
Ale jak zainstalujesz wszystko od nowa to będzie ten błąd ja go teraz właśnie poprawiam
1
Odpowiedz
Być może, ja już nie instalowałem na czyste Kodi/WBMC, ponieważ chciałem przede wszystkim sprawdzić czy mod nie powoduje problemów z innymi wtyczkami.  Obecnie nie ma żadnych z tym problemów

Pozdrawiam
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości