Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor modyfikacji chat gpt
Już jest można zrobić aktualizację 17

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
REKLAMA:

U mnie nie ma tej aktualizacji Sad , a mam załączone w Ustawieniach Systemu > Dodatki > Aktualizacje Instaluj automatycznie i Wszelkie repozytoria.

Jak na razie jest tylko wersja 2.0.16  Nie ma...

Pozdrawiam
Odpowiedz
Jakoś godzinę temu dałem na git hub [Obrazek: a2CsazVl.jpeg]
Sam już pobrałem

1
Odpowiedz
Zgadza się:
na Canal + mi pobrało 17 i po bardzo szybkim teście działa dobrze.
a na Xiaomi Mi Box S nie pobrało aktualizacji, ale już kilka razy tak na tym sprzęcie miałem, pomimo tego, ze ta sama sieć Wi-Fi.
Zainstalowałem na Xiaomi Mi Box S samo repo i wtyczkę od nowa i jest wersja 17.

Dzięki za aktualizację. Smile

Pozdrawiam
Odpowiedz
Zrobiłem dokładniejsze testy, już wszystko działa. Po problemie w w wersjach 2.0.15 i 2.0.16 nie ma już śladu.
Nie był to wielki problem, więc nie było powodu do przejmowania się, ten problem to był drobiazg, w porównaniu do poprzedniego problemu z początków tego moda. Obecnie wszystko jest naprawione.

@Jmno (posiłkujący się gpt), zrobił kolejne aktualizacje swego moda.

Repozytorium,  wersja 2.0.16
Wtyczka,  wersja 2.0.17

Samo działanie moda Jmno na Android TV jest bardzo dobre, generalnie już jest wszystko OK. Smile   Sprawdziłem to wielokrotnie na 2 sprzętach Android TV na Kodi/WBMC. Dla zainteresowanych polecam do przetestowania.

Pozdrawiam
Odpowiedz
W następnej wersji będzie poprawka

Po poprawkach z resolverem dla darmowych źródeł działa to tak:

Dla darmowych źródeł poluzowałem logikę resolvera.
Jeśli resolveurl nie rozpozna domeny albo nie zwróci poprawnego linku, to zamiast wyświetlać błąd „Resolver…” i przerywać odtwarzanie, wtyczka loguje komunikat i próbuje odtworzyć bezpośrednio oryginalny URL tego darmowego źródła.

Tylko sprawdzałem ten sam odcinek np star trek entemprise s01e19 w ffbeta i fanvodpl ten sam problem czasami z niektórych darmowych hostów są pomieszane tytuły. Jak testowałem dodałem weryfikację dla darmowych to w ogóle nic nie wyszukuje darmowych. Przy Premium mam zrobiona weryfikację ale przy darmowych chyba nie da się

1
Odpowiedz
REKLAMA:

@Jmno, szykujesz aktualizację?

Powodzenia Smile
Pozdrawiam
Odpowiedz
@Jmno, odczytaj priv.

Powodzenia! Smile
Pozdrawiam

Edycja.  Mod Jmno ma własne repozytorium co umożliwia automatyczne aktualizacje oraz identyfikację id i można go instalować wraz z innymi wtyczkami FF w Kodi. 
Dobrze by było gdyby autor moda dawał informacje o swoim najnowszym repozytorium na pierwszej stronie tego wątku (w tym celu można robić edycję postu numer 1) 
Obecnie link do pliku ZIP z jego nowszym repozytorium jest w poście 263 (chociaż nawet te starsze wersje zaktualizują się automatycznie do najnowszej wersji, gdy jest załączona automatyczna aktualizacja).
Odpowiedz
Witam, czy nowe wersje tego moda można pobrać tu, czy na github?

Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Aktualizacja bezpośrednio z kodi jeśli nie masz automatycznie musisz wejść w zainstaluj z repozytorium podświetl fanvodpl dodatkowe opcje wyszukaj aktualizacje

Teraz testuje i chyba działa problem z xt7 tb7 Twój plik bo po pobraniu nie można już więcej odtwarzać ponownie nie wiem dlaczego bot coś tam pisał ale coś tam zrobił że teraz odtwarzam ile chce bez pobrania nowego gb.

Przedtem pisało że mam na koncie i dalej nic nie odtwarzało jakiś błąd teraz jak testuje odtwarzam ile chce z xt7 twój plik
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości