Liczba postów: 16
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 18
System operacyjny:
Urządzenie: RMNote 4
Witam,
mam problem z wtyczką fanfilm. Przeszedłem z Windowsa na system Linux Mint 22. Zainstalowałem Kodi po przez polecenie apt install.. dodatek zainstalowałem tak jak zawsze. Po włączeniu wtyczki znajduje mi filmy, seriale itd ale po kilknięciu w jaki kolwiek tytuł od razu wyrzuca informację, że brak źródeł.
Po przejrzeniu poradników w interncie, doinstalowałem kodi-inputstream-adaptive, sprawdziłem wszystkie zależności czy się zainstalowały (jeśli nie to dainstalowałem), ale niestety problem dalej jest. W załączeniu logi.
Liczba postów: 4,555
Liczba wątków: 42
Reputacja:
688
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
23-12-2025, 12:25 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-12-2025, 12:32 PM przez Tomek.)
Nie dołączyłeś logów.
Zależność kodi-inputstream-adaptive w żaden sposób nie wpływa na wyszukiwanie źródeł - na odtwarzanie (niektórych) tak, może.
Nie napisałeś jakiej wersji FanFilm używasz -w oryginalnym repozytorium znajduje się jeszcze stara, niedziałająca wersja (co mam nadzieję w najbliższych miesiącach się zmieni). Obecnie trwają prace nad nową wersją - jest w fazie beta (czyli że pewne rzeczy mogą nie działać lub są do naprawienia w kolejnej wersji - ale osobiście używam bez żadnych problemów (no chyba że sam je tworzę)):
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Są też mody (czyli modyfikacje prowadzone przez różnych użytkowników - obecnie nie powiązane z ekipą tworzącą FanFilm) starej wersji:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - do znalezienia w tym dziale - przy czym są to modyfikacje użytkowników - a nie zespołu który pracuje nad FanFilm
Podziękowali:
barczer
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Liczba postów: 4,555
Liczba wątków: 42
Reputacja:
688
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
I tak ma być. Zachęcam do aktywnego testowania. Każda para rąk, każda uwaga jest ważna.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...