Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wizja.cc
Czy ktoś ma lub mógłby zrobić wtyczkę do strony wizja.cc? Jest tam dużo kanałów telewizyjnych filmów i seriali ale niestety przez przeglądarke na tv jest masa reklam;(
Odpowiedz
REKLAMA:

Scraper do wizji (oczywiście tylko do VOD) będzie dołączony do FanFilm wraz z wyjściem kodi 22. Na chwilę obecną inputstream w kodi 21 nie obsługuje prawidłowo ich streamów.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
1
Odpowiedz
Jest też kinoteka.cc
Odpowiedz
(20-01-2026, 08:25 AM)grzegorz30 napisał(a): Jest też kinoteka.cc

ok. 160 filmów i 8 seriali. No zasoby mega... na chwilę obecną szkoda czasu - jak się rozwiną to może wpadnie do FanFilm
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
kinoteka.cc została dodana do FanFilm Beta By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości