Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
@afrikolos - czytaj ze zrozumieniem - aktualizacje FF nic nie popsuły - JustWatch zmienił id zwracany w api - dla niektórych seriali jest nowy (który nie działa), dla niektórych stary (który działa).

[Obrazek: IR9tk4jl.png]
[Obrazek: 6mvlTgPl.png]
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Ok fakt bo Np spiderman 2002 znajduje
Odpowiedz
logów nie masz co sprawdzać - nie odpytujemy tych wtyczek w ogóle więc nic nie znajdziesz - tłumaczyłem to już kilka razy, w pierwszym poście masz dodaną informację na temat działania external.
Nie szukamy w tych wtyczkach - podajemy im wyniki z justwatch. Problem już jest rozwiązany - zmienili id przekazywany w api
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
Ok dzięki, jeszcze jedna prośba. Kodi na ATV ma problem z odtwarzaniem avi (wiem można wyłączyć sprzętową akcelerację lub zewnętrzny odtwarzacz i wtedy jest ok). Czy byłaby możliwość wprowadzenia w filtrach 2 suwaków:
1. Nie pokazuj rozszerzeń AVI
2. Pokazuje AVI, ale podświetla je na czerwono
Odpowiedz
Pierwsze rozwiązanie wchodzi w grę. Zmiany koloru nie będzie.

A próbowałeś http2 wyłączyć w advancedsettings?
Odpowiedz
Tak, mam wyłączone.
Odpowiedz
REKLAMA:

Ok. Dodamy funkcję. Pewnie można to przez const uzyskać

Podziękowali: servisco2
Odpowiedz
Jeszcze jedno zgłoszenie. FanFilm ma problem z odtwarzaniem przez zewnętrzny odtwarzacz. Mam ustawiony VLC i jak uruchomię odtwarzanie to VLC przy otwarciu pokazuje komunikat „pozycja https://…” i wraca z powrotem do FF - tb7.pl Player nie ma problemu z odtwarzaniem.
Odpowiedz
Możesz mi pokazać zrzut ekranu w którym wybierasz odtwarzanie przez zewnętrzny player? Bo z tego co kojarzę w oknie źródeł nie ma opcji wybrania odtwarzania przez zewnętrzny player.
Odpowiedz
(23-02-2026, 01:40 PM)servisco2 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Znam problem. Nie ma idealnego rozwiązania. Ale jak będę w domu to pokażę jaki sposób zrobiłem obejście w swojej wersji FanFilm.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: fsdgz, 17 gości