Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
Ja też aktualizowałem z wersji 03.01. Od razu po otwarciu wtyczki miałem puste kategorie, ale po restarcie Kodi wszystko działa.
Odpowiedz
REKLAMA:

U ciebie pojawił się błąd z netcache. Po restarcie się naprawia i nie wraca
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
To tak przy okazji: zarówno pod Windowsem, jak i pod Androidem, nie widzę tych nowych scraperów, które były dodane w wersji z 1 marca...
Odpowiedz
A używasz kodi w wersji? Może jakieś logi?
Pamiętaj - oba scrapery są pod kodi 22 - więc nie będą widoczne w kodi 21
Cytat:nowy scraper netmirror - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - ze względu na ograniczenia ISA - tylko dla kodi 22. (...)
scraper wizja.cc- ze względu na ograniczenia ISA - tylko dla kodi 22 (scraper od kilku tygodni we wtyczce - ale nie pisaliśmy o nim),

Wersja: 2026.03.08.1 - w repozytorium:

-- scrapery --
  • zmiana kolejności wyszukiwania dla tb7/xt7, uwzględnianie plików na koncie dodanych przez użytkownika, nie znajujących się w zasobach tb7/xt7
-- core --
  • naprawa błędu na Windows i python 3.8
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Dobra, sorki, zapomniałem, że używam najnowszej stabilnej wersji 21.3, coś mi się pomyliło z tym 22. Mój błąd, nie było tematu, przepraszam Tongue
1
Odpowiedz
No i kolejny zadowolony user do kolekcji.
1
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Po aktualizacji wtyczki mam pare problemów na android tv kodi 21.3 32bit scraper cda z wbitym kontem premium nie znajduje źródeł w niektórych filmach np film rambo 3, w starszej wersji wtyczki 2026.02.22.1 działa wszystko jak należy, drugi mało znaczny problem bo mozna pominąć cała seria filmu szklana pułapka w źródłach znajduje disney plus mimo że disney plus nie ma tych filmów w swojej bibliotece, i teraz najbardziej upierdliwy problem który pojawił się dopiero w tej najnowszej wersji 2026.03.08.1 gdy wybiorę jakiś film i wyszuka mi źródła i się cofnę wybiorę inny film to kodi sie zawiesza i trzeba ubić proces
1
Odpowiedz
(10-03-2026, 08:26 AM)Kamilmail napisał(a): Po aktualizacji wtyczki mam pare problemów na android tv kodi 21.3 32bit [...]
teraz najbardziej upierdliwy problem który pojawił się dopiero w tej najnowszej wersji 2026.03.08.1 gdy wybiorę jakiś film i wyszuka mi źródła i się cofnę wybiorę inny film to kodi sie zawiesza i trzeba ubić proces

A logi? Start (tam gdzie jet wersja pythona sqlite itp.) oraz od miejsca tuż sprzed cofania. To minimum.

EDIT:

Jeszcze więcej informacji potrzeba:
  • konkretna wersja androida?
  • z którego miejsca odpalane są filmy?
  • czy film ma wznowienie czy jest czysty?
  • wersja .1 a co z .0, tak samo?
Odpowiedz
(10-03-2026, 08:26 AM)Kamilmail napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Faktycznie szklana pułapka znajduje się w bibliotece a nie widziałem jej dlatego bo miałem w ustawieniach konta disney plusa kategorię treści profilu ustawioną na tv-14
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: LukasS, 1 niewidocznych użytkowników, 14 gości