Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
I dziś wyjdzie poprawia na to.
Zjemy śniadanie, spacer itp...

Podziękowali: tasior55
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
REKLAMA:

@Piratex wątek dotyczy fanfilm a nie twoich zdolności
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
Wersja: 2026.03.15 - w repozytorium:
-- scrapery -- -- core --
  • zmiana w strukturze pomocniczej scraperów,
  • poprawa edycji funkcji szukaj,
  • poprawa detekcji i ukrywania wersji z napisami,
  • dodanie quality do SourcePattern,
  • fix sortowania z const,
  • fix list tmdb (library-bug).

Podziękowali: wbak1102, martairafal, tasior55, jorg35
2
1
1
Odpowiedz
tak na szybko. fix list tmdb nie działa, zaczytało 20 filmów i 20 seriali.

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

no i nie ma wersji 2026.03.08.1 jest 2026.03.15.0
Odpowiedz
(15-03-2026, 09:40 PM)tasior55 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

no i nie ma wersji 2026.03.08.1 jest 2026.03.15.0

Do sprawdzenia ponownie. W testach z Twojej listy pobierało 27 czy 28 filmów.

W logach nie widać momentu dodania. Wygląda, jakby jakieś zlecenie sobie w serwisie szło. Ale kto, kiedy i jak je wywołał?
Odpowiedz
nie wiem skąd te liczby 27 i 28, ja widzę 20 i 20.

[Obrazek: ewvTDB6l.jpeg]

synchronizacja biblioteki ustawione jest przy stacie kodi i co 1h

ps. nowy odcinek serialu został dziś dodany czyli fanfilm sprawdził 20 tych pozycji i czego brakuje dodał.
Odpowiedz
REKLAMA:

@ryson to w moich logach miałeś 27

Namierzyliśmy - w złe miejsce uderzaliśmy
2
Odpowiedz
(16-03-2026, 05:18 AM)tasior55 napisał(a): nie wiem skąd te liczby 27 i 28, ja widzę 20 i 20.

synchronizacja biblioteki ustawione jest przy stacie kodi i co 1h

ps. nowy odcinek serialu został dziś dodany czyli fanfilm sprawdził 20 tych pozycji i czego brakuje dodał.

> synchronizacja biblioteki

O to przegapiłem. I racja, pomyliły mi się listy i logi testowe.
Będzie fix.

Podziękowali: tasior55, arkady1964
Odpowiedz
Witam, wczorajsza aktualizacja tb7 ma problem z wyszukaniem źródeł np. filmy na czasie z 10 pozycji tylko w 3 znajduje.
Odpowiedz
Tak. Tb7 i xt7 ma strasznie długie timeouty, nie jest to wina fanfilm tylko czasów odpowiedzi serwera. Wczoraj na jedno zapytanie potrafił dawać 25 sekund.

Ale podaj tytuły których ci nie znajduje - sprawdzę.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: fsdgz, 17 gości