Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor modyfikacji chat gpt
Podziwiam za odwagę... i cieszę się że nastąpiła zmiana nazwy.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Dobry wieczór byłem bardzo zajęty sprawy osobiste. Jeśli ktoś odwiedzał moje github to wie że mam nową wersję musiałem zmienia strukturę jeśli nie to proszę są duże zmiany

Podziękowali: arkady1964

Załączone pliki
repository.fanvodpl-2.0.85.zip
Rodzaj pliku: .zip
Ilośc pobrań: 7
Rozmiar: 113.83 KB
1
Odpowiedz
Dzisiaj zrobię aktualizacje z obsługą dzielenia się czarna lista dla innych użytkowników wszystko będzie opisane w zakładzie Co nowego

1
Odpowiedz
Dodana obsługa udostępnij czarną listę obce audio, martwe linki,segregacja wolnych serwerów można zaktualizować 
Jeśli ktoś nie wie jak to najnowsza wersja

W wersji 86 musiałem zrobić poprawkę i dlaczego jest 87

Moja Czarna lista wykryłem w paru serialach Apple TV język niemiecki  wg logiki wtyczka sama analizuje ciąg techniczny linku i sama już blokuje nie ma znaczenie jaki plik jaki  odcinek,  film nie ma ponownego pobierania linku i sprawdzenia języka automatycznie wylatuje spakowałem w zip trzeba rozpakować wszystko opisane w  Co nowego

Załączone pliki
repository.fanvodpl-2.0.87.zip
Ilośc pobrań: 4
fanvodpl_blacklist.zip
Ilośc pobrań: 8
Rozmiar: 423 bajtów
Odpowiedz
z changelog:
Cytat:Rozszerzone wyszukiwanie xt7 / tb7
Dodano szersze warianty fraz wyszukiwania
(tytuł, sezon, odcinek, alternatywne
warianty numeracji), co zwiększa
skuteczność znajdowania źródeł dla seriali.
uzgodniłeś oczywiście zwiększoną ilość zapytań do serwera z właścicielami tb7/xt7 - czy znowu zaczną blokować kodi/fanfilm ze względu na zbyt dużą ilość zapytań z jednego IP? W pogoni za 1 linkiem więcej możesz odciąć innych użytkowników od xt7 - znowu pojawią się timeouty które uniemożliwią korzystanie z wtyczek.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
Aha to poprawie to żeby nie było więcej zapytań

1
Odpowiedz
REKLAMA:

Jak wrócę to zrobię poprawkę bot już mi wytłumaczył w prostych słowach o co chodzi
Odpowiedz
Bardzo proste - chodzi o ograniczenie ilości zapytań - nawet nie w czasie - ale ilości - obecnie masz nawet 20 zapytań na jeden odcinek, a podejrzewam że efekt z tego mizerny. Nie baw się w sleep - bo to niczego nie zmienia - tak samo obciąża serwery tylko w innej perspektywie czasowej. A ja nie zamierzam po raz n-ty tłumaczyć dlaczego użytkownicy kodi są tak problematyczni dla poszczególnych serwisów.
Odpowiedz
Zrobiłem aktualizację można już sobie zrobić update lub pobrać tutaj ogólnie dodałem to do mojego promptu tą notatkę żeby bot już takich poprawek nie robił

Jak wtyczka jeszcze coś znajdzie np obce audio to będę aktualizował czarną listę ogóle każdy może

Załączone pliki
repository.fanvodpl-2.0.89.zip
Ilośc pobrań: 6
Odpowiedz
Ogólnie i tak zaktualizowałem jeszcze bo dodałem jeszcze tą logikę dla starszych filmów i seriali aby nie sprawdzał ścieżki dźwiękowej na razie lokalnie bot poprawił mi jeszcze xt7 tb7 zmniejszył mi jeszcze bardzie ilość zapytań i uporządkował ruchu sieciowy ale wolę zapytać się czy mogę to zaimportować do wtyczki

Załączone pliki
tb7_xt7_network_safe_patch (1).zip
Ilośc pobrań: 4
Rozmiar: 58.63 KB
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości