Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
Na k22 - ULTRASTREAM działa z dźwiękiem. K21 jest ułomne i w przypadku tego źródła może nie działać - nie zamierzam się w to wczuwać jakoś szczególniej bo k21 już żadnej aktualizacji dla ISA nie dostanie - walka z wiatrakami - poprawię w jednym miejscu na 2 dni i padnie. Boosteradx - tu po pierwsze - są jakieś fixy w resolverze - ale dla tego materiału i tak idzie 404 - usunięte z serwera. Wypadałoby wcześniej sprawdzić czy na stronie odtwarza: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - bo nie odtwarza Wink

@servisco2 - fix w repo beta - dzięki za wskazanie - ta informacja 2 tygodnie była kluczowa
W repozytorium beta wersja 2026.04.29.1:
--scrapery--
  • fix xtb7
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

(02-05-2026, 05:18 AM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - bo nie odtwarza Wink

@servisco2 - fix w repo beta - dzięki za wskazanie - ta informacja 2 tygodnie była kluczowa
W repozytorium beta wersja 2026.04.29.1:
--scrapery--
  • fix xtb7

Mam 21 to dlatego. Dzięki.
Odpowiedz
Tak. Odtwarzanie m3u czy przez isa czy normalnie kuleje w k21. Nie ma możliwości połączenia ścieżek audio i video które są odrębnie. Tego się nie przeskoczy
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
W FF beta Spadkobiercy Smoka S1E1 żródła filman nie działają, K21. Jakaś lipa z tym filmanem, w innych także zauważyłem że jest problem?
Odpowiedz
(02-05-2026, 09:58 PM)artmiecz napisał(a): W FF beta Spadkobiercy Smoka S1E1 żródła filman nie działają, K21. Jakaś lipa z tym filmanem, w innych także zauważyłem że jest problem?
Chyba ci chodzi ?  Ród smoka / House of the Dragon  zaktualizuj do wersji Kodi 22 lepiej działa.
Odpowiedz
(02-05-2026, 09:58 PM)artmiecz napisał(a): W FF beta Spadkobiercy Smoka S1E1 żródła filman nie działają, K21. Jakaś lipa z tym filmanem, w innych także zauważyłem że jest problem?
Ok - mam to, znowu zmienili lekko zasady.

W repozytorium stable wersja 2026.04.29.1:
--scrapery--
  • nowy scraper playimdb
  • fix webstreamer
  • fix netmirror
  • poprawki w kodzie scraperów
  • fix tb7/xt7
--core--
  • opcja pokazywania menedżera pobierania po rozpoczęciu pobierania (w ustawieniach pobierania)

W repozytorium beta wersja 2026.05.03.0:
--scrapery--
  • nowy scraper OnlyFlix,
  • fix na filman

Podziękowali: wbak1102, artmiecz, LukasS, servisco2, martairafal
1
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Znikająca lista.
Mam problem, nie wiem czy to kwesta ustawień które przeoczyłem czy to błąd FF.
Kiedy szukam jakiegoś tytułu i już mam wylistowane źródła (screen 1), po kliknięciu na źródło które nie działa (komunikat: nieudane odtwarzanie), znika lista i FF wraca do tytułów (screen 2).
Trochę to wkurzające, powinno być tak, że jak nie działa to klikam w kolejne.

I tak trochę off topic, ale czy na skórce Zephyr II Resurection, można w czasie odtwarzania przesunąć jakoś z menu podręcznego na określone czasem miejsce (np 28 minuta 30 sekunda filmu), na pilocie Yatse bez problemu ale czy z poziomu odtwarzacza jakoś można to zrobić?

[Obrazek: jBuzQ1yl.png]
[Obrazek: rDwSyRDl.png]
Odpowiedz
(03-05-2026, 06:13 PM)Piotr.W napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Pewne zmiany zajdą - ale takiej możliwości nie będzie - zakłóciłoby to całą komunikację z kodi.

Podziękowali: Piotr.W
Odpowiedz
@artmiecz - ciut więcej szczegółów z tym:
Cytat:w innych także zauważyłem że jest problem?
w innych scraperach czy w innych serialach?
Odpowiedz
HOTFIX:
W repozytorium stable wersja 2026.04.29.2:
--scrapery--
  • hotfix rapideo

W repozytorium beta wersja 2026.05.03.1:
--scrapery--
  • hotfix rapideo
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: ariwald, orki, 5 gości