Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
Chyba pozostanie mi Filman Big Grin najdłużej trzyma, nie widzi mi się co kilka dni włazić na te wszystkie strony. Zapomnę, wyłączę wszystko, usiądę do oglądania i ojej nie ma źródeł, bo na stronę nie wszedłem Big Grin
Odpowiedz
REKLAMA:

To zainstaluj sobie edge na komórce i dodaj do zakładek - wystarczy wywołać i ciacha same pójdą.

Ten serial z cda to ten: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ?
Jeśli tak - to bez szans na znalezienie - bo cda ma polski tytuł a w tmdb nie ma tytułu PL. Musiałbyś albo poprawić na tmdb, albo szukać przez edycję szukania - a tu nie trafia przez dziwny format odcinków. Potem dochodzi jeszcze format zapytań, tu można poprawić - ale nie zawiele bo zblokujemy cda.... ale....będzie fix
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
W repozytorium stable wersja 2026.05.21.2:
--scrapery--
  • fix anime
  • nowe scrapery - AleFlmy (YT), KinoŚwiat (YT), Kino afrykańskie (YT), YesMovies (EN)
  • fix rapideo/xt7
  • fix stalkervod
  • fix scraperów EN
  • usunięcie wizja.cc - serwis martwy
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(25-05-2026, 03:25 PM)Tomek napisał(a): W repozytorium stable wersja 2026.05.21.2:

21.2? Ja mam w repozytorium ze stabilnymi wersjami, najnowszą wersję 2026.05.17.1

!Update, nie ma tematu, przeładowałem Kodi i jest OK.
Odpowiedz
Nie odświeżyło ci się repo. To już nie nasza wina.
[Obrazek: p3bjMByl.png]
Odpowiedz
Odświeżałem ręcznie, ale dopiero przeładowanie Kodi pomogło.
Już jest OK
Odpowiedz
REKLAMA:

To niestety wada kodi na niektórych systemach
Odpowiedz
Gdzieś mi się tu obiło, że Real Debrid będzie dodany do Fanfilma, a Torbox?
Odpowiedz
Trwają prace nad ogólną obsługą systemów typu debrid.
Odpowiedz
a wiesz może dlaczego po wprowadzeniu tych ciasteczek (od razu po tym) w znalezionych źródłach nie ma już Zerion? akurat teraz zepsuli się na tyle, że nie pokazuje źródeł? taki zbieg okoliczności co do minuty Smile chwilę przed wbiciem ciastek były zeriony, i nagle nie ma. NIe tęsknię, bo i tak niezbyt działał ostatnio, ale jestem ciekaw.

I czy jest technicznie możliwe dodać do FF aby wyszukiwał/odtwarzał filmy z vider i podobnych?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: mirass68, 13 gości