Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
Ale to nie jest cache źródeł (czyli tego co oglądasz) - to jest cache list (czyli tego co pokazuje na listach filmów) - nie podałeś logów - ale obstawiam że masz androida - bo praktycznie tylko na nim mamy problemy z cache list i netcache (czasem się nie czyści prawidłowo - mimo że kod jest prawidłowy - uroki androida) - ale pracujemy nad tym.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

W repozytorium STABLE wersja 2026.05.30.0:
--scrapery--
  • nowy scraper - streamimdb (EN),
  • nowy scraper - vidzee (EN),
  • usunięcie scraperów flixhq/himovies/zerion - martwe strony,
  • filman - nie są wymagane już ciasteczka - wystarczy login i hasło.
    [Obrazek: 9uCaFAYl.png]
  • fix netmirror (zmiana domeny - konieczne przeładowanie ciastek oraz aktualizacja skryptu TamperMonkey)
  • fix rapideo/nopremium/twojlimit
  • fix xt7/tb7 - fix sesji
  • fix cda
  • fix anime
  • fix webstreamer
  • fix zaluknij
--core--
  • obsługa UpNext (monit o odtworzenie kolejnego odcinka serialu) - obsługuje zarówno wtyczkę z oficjalnego repozytorium Kodi, jak też 2 najpopularniejsze forki:
    -- By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
    -- By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
    Jest to zewnętrzna, niezależna od Team FF wtyczka, także wymaga ustawienia przez usera własnej, odpowiadającej mu konfiguracji. Wbrew prostej zmianie w kodzie, kosztowało nas to dużo czasu żeby integracja była jak najprostsza bez ostrej ingerencji w kod FanFilm. I można powiedzieć że się udało dzięki nowemu podejściu do struktury działania, plików jaki jest w nowym FanFilm.
  • obsługa regex dla funkcji z TM (netmirror/ekino)

Podziękowali: tasior55, wbak1102, Piotr.W, portoben, thewizzo
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
3
2
Odpowiedz
Kodi 22, STABLE wersja 2026.05.30.0, Android 7
Po aktualizacji nie znajduje źródeł Rapideo w serialach.
np. Ród smoka 1x01, Spider-Noir 1x01, Stranger Things 1x01
Odpowiedz
Zostało to już wykryte i naprawione. Trzeba czekać na oficjalne wydanie fix.
Odpowiedz
Będzie hot fix do wersji stable.

@artmiecz - dzięki za zgłoszenie, mieliśmy już wczoraj w nocy je, udało się poprawić szybko.
W repozytorium STABLE wersja 2026.05.30.1:
- hotfix rapideo API
1
Odpowiedz
[Obrazek: rxLNjiyl.jpeg]
Witam , co jest nie tak , ze np. do filmu jak " Szczeki 2 " Fanfilm wyszukuje tak malo zrodel , z reszta filmow jest podobnie: brak Zaluknij itd , jedynie te co na zdjeciu . Uzywam kodi 21.3 , fanfilm 2026.05.30.1 na Androidzie .
Pozdrawiam!
Odpowiedz
REKLAMA:

Ciasteczka do zaluknij dodałeś? W pierwszym poście masz linka. Dodaj sobie darmowe konto na filman i będziesz miał więcej źródeł. Z pustego nie nalejesz

Poza tym. Zgłoś prawidłowo. Z logami, z linkami do filmów.

Podziękowali: mindenminden100
Odpowiedz
Dzieki za wskazowki? , zaraz to poprawie .
Odpowiedz
Sprawdziłem za ciebie. Na filman czy zaluknij po prostu nie ma tego filmu. Nic na to nie poradzimy. Źródeł angielskich jest sporo, ale polskich co kot napłakał. Jest na cda-hd - ale tu też trzeba ciasteczka (w tym serwisie trzymaja około 1-2h)

Natomiast jeśli mamy zweryfikować filmy których ci nie znajduje musisz podać linki do tmdb do tych filmów. I przede wszystkim sprawdzić czy na popularnych serwisach są w ogóle te filmy.

Btw. Darmowy link z bajeczki24 działa... Więc jest na czym oglądać.
Odpowiedz
W jaki sposób mogę pozbyć się podwójnych pozycji z źródła Plex? Tzn. jestem połączony z serwerem, który posiada dany film i Fanfilm zawsze pokazuje dwie pozycje z Plexa, gdzie tylko jedna działa prawidłowo.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości