Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WBMC fork Kodi
Information 
Na wstępie zaznaczam, że nie mam zamiaru pisać o WBMC w innych wątkach, ale ponieważ uważam ją za ciekawą i w niektórych sytuacjach przydatną aplikacje na Androida/Androida TV/Google TV to umieszczam ją w odpowiednim dziale Forum.

Wonderbox.tv Media Centre (WBMC) to fork Kodi na Androida/Androida TV/Google TV, który bez żadnego problemu umożliwia mi częste testowanie z nowymi wtyczkami i "skórkami" bez ewentualnego uszkadzania mojej głównej, stabilnie działającej konfiguracji w Kodi.

Niektórzy użytkownicy są też zadowoleni z niektórych funkcjonalności WBMC:
"- wyłączenie telewizora fizycznym przyciskiem (nie w trybie czuwania pilotem), tylko w ogóle i aplikacja nie nie jest ubijana,
- wyłączenie TV fizycznym przyciskiem nie powoduje, że gaśnie dźwięk przesyłany kablem optycznym do amplitunera
np. podczas słuchania muzyki z wtyczki YouTube, dźwięk jest osiągalny z każdej zainstalowanej wtyczki. "
Nie testowałem tego, ale użytkownik pisał, że u niego w WBMC to działa.

Pozdrawiam

Podziękowali: coni
Odpowiedz
REKLAMA:

(04-06-2026, 08:06 AM)arkady1964 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Podziękowali: arkady1964
Aby zrodziło się to co możliwe, należy stale próbować tego co niemożliwe.
Odpowiedz
Information 
WBMC można pobrać z oficjalnej strony:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Pozdrawiam
Odpowiedz
(04-06-2026, 08:55 AM)arkady1964 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Pozdrawiam

Dla użytkowników Androida polecam także fork Maven's Kodi-Builds
dostępny w repo Kodinerds;
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.&scope=cat&item=Binary%20(armeabi-v7a)

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości