Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
Ale to jest podstawowa rzecz która jest wymieniona w poradniku dot. ciasteczek.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

(06-06-2026, 03:35 PM)Tomek napisał(a): Ale to jest podstawowa rzecz która jest wymieniona w poradniku dot. ciasteczek.

Jak widać, dalej idzie przeoczyć... mea culpa!
Odpowiedz
Na to nic nie poradzimy. Instrukcja z tekstem, z obrazkami. Serwis telefoniczny i konsultacje przez teams mamy w przygotowaniu i w testach.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
2
1
Odpowiedz
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Podziękowali: martairafal, rafalmar1981, Gracy72, razor1995
Odpowiedz
Wszystko ładnie wyjaśnione co do ciasteczek, ale na komputerze (przeglądarce). 
Ale jak to zrobić na TV z Androidem?
Odpowiedz
Nie musisz tego robić na TV - wystarczy że zrobisz to na komputerze/telefonie - i wskażesz odpowiednie IP Kodi które masz na TV (pkt. 5 z By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.).
Osobiście nie korzystam z "ciasteczkowych źródeł" (no - poza netmirror - ale tu będą zmiany niedługo) - ale wiele osób instaluje na komórce Edge czy Firefoxa i tam odpala TM.
I żeby nie było - w pierwszym punkcie w poradniku ciastecztowym mamy informacje o przeglądarkach mobilnych.
Odpowiedz
REKLAMA:

Cześć, nie działa mi w ogóle FanFilm - nie wyszukuje źródeł w żadnym filmie czy serialu.
Wersja kodi - 21.2.0
Wersja FanFilm 2026.05.30.1
System - android tv

Logi - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Prosiłem o konkrety - nie będę zgadywał i szukał o jakie filmy/seriale ci chodzi:
title='Death in Paradise', localtitle='Śmierć pod palmami', year=2011, imdb='tt1888075', tmdb='41956', season=4, episode=2,
Tego materiału nie ma na serwisach obsługiwanych przez FF - poza filmanem - ale tu widzę że znowu wprowadzili lekką zmianę - będzie fix - ale nie wiem kiedy

Przy okazji przypominam:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Cytat:W przypadku braku źródeł:
tytuł materiału (PL i/lub EN),
numer sezonu i odcinka (w przypadku seriali),
OBOWIĄZKOWO link do odpowiedniej pozycji w serwisie TMDb: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Przyjrzymy się ...

BTW - serial jest na filman (za drugim wyszukiwaniem powinien ci znaleźć - będzie fix) i na zaluknij - ale tu są wymagane ciasteczka: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

W repozytorium beta fix na filmana. Jutro w stable, a poniżej zrzut ekranu (oczywiście z ciasteczkiem zaluknij i z logowaniem do filman)

[Obrazek: 1pO5I9rl.png]
Odpowiedz
W repozytorium BETA wersja 2026.05.30.3:
--scrapery--
  • fix filman (nowy system wyszukiwania)

Podziękowali: wbak1102, thewizzo
1
Odpowiedz
W repozytorium BETA wersja 2026.06.15.0:
— scrapery —
- nowy scraper goatapi (EN) - na dzień przed wydaniem bety działał, obecnie martwy ;(
- fix netmirror - działanie bez ciasteczek, działa na Kodi 21
- fix plex/jellyfin (lepsza detekcja materiałów), przepisanie scraperów
- fix webstreamer
- fix external
- fix ekino (obsługa linków wrzucaj)
- fix wrzucaj
- fix wyszukiwania filman
- usunięcie scrapera playimdb, vsembed, vidsrc - brak możliwości obsługi Cloudnestra ze względu na indywidualne zabezpieczenia CF dla materiału
- drobne fixy i poprawki
— serwisy —
- poprawa autoryzacji Trakt
- autoryzacja IMDb - za pomocą ciasteczek
- obsługa własnych list IMDb (po autoryzacji)
— core —
- uporządkowanie działów Moje Filmy/Moje Seriale
- dodanie katalogu "Następne odcinki" - niezależne od Trakt
- system obsługi własnych resolverów
- system wyświetlania zmian po aktualziacji, oraz poprzez Narzędzia - Ostatnie zmiany
- drobne fixy i poprawki

Podziękowali: servisco2, martairafal, r_w@interia.pl
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości