Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
Dla anime Tensei Kizoku, Kantei Skill de Nariagaru (By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.) od 17 odcinka źródła (czyli od odc 5, bo tmdb nie ma podziału na sezony) Shinden są przesunięte o jeden odcinek do przodu. Bezpośrednio na stronie Shindena jest ok.
A i brak źródeł z Animezone.pl, choć jest u nich ta pozycja.
Odpowiedz
REKLAMA:

Będzie musiało troszkę poczekać, ale zapisuje.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
@Sylwestri ciasteczka na zaluknij (na filmyonline również) działają tylko 30 min, po tym czasie wygasają i stare są bezużyteczne, więc co każdy film lub odcinek musisz wgrywać na nowo, żeby Ci następny wyszukiwało
1
Odpowiedz
Na filmyonline w testach wychodziło mi ok 1h-2h.
Zaluknij jak ostatnio badaliśmy to ok 24h, ale możliwe że znowu zmienili.
Najpewniej z darmowych i bezciasteczkowych działa filman (trzeba mieć konto darmowe).
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(11-07-2026, 04:33 AM)Dzięki za infoTomek napisał(a): Na filmyonline w testach wychodziło mi ok 1h-2h.
Zaluknij jak ostatnio badaliśmy to ok 24h, ale możliwe że znowu zmienili.
Najpewniej z darmowych i bezciasteczkowych działa filman (trzeba mieć konto darmowe).
Odpowiedz
Cześć.
Dokonałem aktualizacji TM.
Odpaliłem stronę zaluknij.cc i wysłałem ciasteczka wpisując adres odpalony z Fanflm/ustawienia www
No i Kleszcz jak u kolegi Tomka z zaluknij nie pokazuje.
Ponownie logi
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

A w ustawieniach TM włączyłeś odpowiednie opcje? W ustawieniach ff w zaluknij pokazuje ci wpisane ciasteczko cf?
Nie liczę ale to chyba 2 raz gdy ci o tym mówię żebyś sprawdził.
Odpowiedz
(11-07-2026, 02:47 PM)Tomek napisał(a): A w ustawieniach TM włączyłeś odpowiednie opcje? W ustawieniach ff w zaluknij pokazuje ci wpisane ciasteczko cf?
Nie liczę ale to chyba 2 raz gdy ci o tym mówię żebyś sprawdził.

Tak. Wszystko zgodnie z instrukcja.
Jak już pisałem wszystko działało zajefajnie i od ok 2tyg się posypało.
Tak - pokazuje że ciasteczka zostały przesłane z zaluknij, CDA, filmyonline
Odpowiedz
Nie pytałem się czy są przesłane tylko czy w ustawieniach masz zapisane...
Odpowiedz
(11-07-2026, 02:58 PM)Tomek napisał(a): Nie pytałem się czy są przesłane tylko czy w ustawieniach masz zapisane...
Tak są. Gdy wchodze w ustawienia następnie w źródła pl ciasteczka się zapisane
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości