Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
Ok. Przyjrzymy się. Ale ciężko będzie bo odrzuca cię na CF a nas z ciastkami przepuszcza...
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

Hej, mam problem z tego co wywnoiskowalem po Logach z resolverem. Moglby ktos prosze rzucic okiem na moje logi i powiedziec co moge zrobic? Linki z logow przucone w przegladarke normlanie daja mi Video Smile

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Dodam tylko ze ten sam problem mam na dwoch urzadzeniach z windowsem
Odpowiedz
Ta stronka zaluknij.cc to jakieś dziadostwo przez przeglądarkę ciągle mają awarie a na Kodi to można pomarzyć.
Odpowiedz
(11-07-2026, 03:25 PM)darek1111 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Dodam tylko ze ten sam problem mam na dwoch urzadzeniach z windowsem
Nic. Zgłosić do autora resolvera. Byse więcej nie działa niż działa. Wielu wypadkach wymagają CF na oddzielne źródło. Nie do ominięcia

(11-07-2026, 04:01 PM)wbak1102 napisał(a): Ta stronka zaluknij.cc to jakieś dziadostwo przez przeglądarkę ciągle mają awarie a na Kodi to można pomarzyć.
Jak dla mnie wszystkie te ciasteczkowe sprawiają więcej problemów niż są warte. Niestety - właściciele większości tych serwisów nie chcą współpracować.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(11-07-2026, 02:47 PM)Tomek napisał(a): A w ustawieniach TM włączyłeś odpowiednie opcje? W ustawieniach ff w zaluknij pokazuje ci wpisane ciasteczko cf?
Nie liczę ale to chyba 2 raz gdy ci o tym mówię żebyś sprawdził.

(11-07-2026, 02:53 PM)Sylwestri napisał(a):
(11-07-2026, 02:47 PM)Tomek napisał(a): A w ustawieniach TM włączyłeś odpowiednie opcje? W ustawieniach ff w zaluknij pokazuje ci wpisane ciasteczko cf?
Nie liczę ale to chyba 2 raz gdy ci o tym mówię żebyś sprawdził.

Tak. Wszystko zgodnie z instrukcja.
Jak już pisałem wszystko działało zajefajnie i od ok 2tyg się posypało.
Tak - pokazuje że ciasteczka zostały przesłane z zaluknij, CDA, filmyonline
Cześć.
Zrobiłem mały Test. Uruchomiłem aktualizacje TM na androidzie i na kompie z Windowsn oba na przeglądarce Firefox.
Ciasteczka teoretycznie z wysyłają się zarówno z androida jak i Windowsa ale tylko te z Windowsa działają tzn ze wyszukał tym razem Fanfilm serial Kleszcz s01e01 i pokazał linki z zaluknij.
Ciasteczka wyslane z androida nie zadziałały.
Odpowiedz
Sprawdź konfigurację TM na androidzie. Wysyła normalnie.
Odpowiedz
REKLAMA:

Pytanie netmirror nie działa na kodi 21.2 bo mi nie wyszukuje nic kompletnie
Odpowiedz
Netmirror zmienił zabezpieczenia. Po weekendzie w becie pojawi się poprawka. Natomiast na przyszłość proszę stosować się do zaleceń zgłaszania błędów. Wersja kodi to za mało.
Odpowiedz
(17-07-2026, 01:07 PM)Tomek napisał(a): Netmirror zmienił zabezpieczenia. Po weekendzie w becie pojawi się poprawka. Natomiast na przyszłość proszę stosować się do zaleceń zgłaszania błędów. Wersja kodi to za mało.
Dobrze, sam widziałem co na stronie się dzieje. Oczywiście problemy będą zgłaszane według zasad, ale od dłuższego czasu nie działa, nic nikt nie pisze, zawsze były wzmianki. Cos wywalamy, ma awarię, a tu nic więc pomyślałem, że spytam. Pozdrawiam
Odpowiedz
Sezon urlopowy jest. Mamy swoje życie... Nie mamy dostępu do komputerów teraz żeby wrzucić wersję która testerzy nasi już męczą od tygodnia ponad.
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości