Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
W repozytorium BETA wersja 2026.07.19.0:
— scrapery —
- fix netmirror
- fix cdahd

Podziękowali: wbak1102
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
1
Odpowiedz
REKLAMA:

(10-07-2026, 06:59 PM)pcela napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.) od 17 odcinka źródła (czyli od odc 5, bo tmdb nie ma podziału na sezony) Shinden są przesunięte o jeden odcinek do przodu. Bezpośrednio na stronie Shindena jest ok.
A i brak źródeł z Animezone.pl, choć jest u nich ta pozycja.

Będzie fix - ale nie mam pewności czy nie polecą inne falbacki w tych scraperach. Będzie wymagać dokładnych testów - więc pewnie to potrwa.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Witam, nigdzie nic nie ruszałem tylko w "Serwisy źródeł PL" zostawiłem filman i ekino - znajdowały te dwa scarpery żródła do filmów takich jak Obsesja(By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.), Projekt Hail Mary(By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.), Toy Story 5(By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.), Enola Holmes 3(By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.) - jedynie tą pozycje znalazłem na By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i odtwarza na www, pozostałych nie znalazłem nie wiem dlaczego. Te wszystkie filmy ścieżka Filmy - Fimy na czasie i tak klikałem w tytuły. W "Serwisy źródeł EN" zaznaczony oczywiście "NetMirror" nie znalazł nic(może coś źle robię) wszystko jest - cała reszta w logu jaka wersja kodi system itp. ale aby było łatwiej to dodam Kodi 21.2(ale do testów zrobiłem sobie Kodi Portable, by nie ustawiać wszystkiego na nowo), windows 10
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - a tu kodi.log(ale to chyba to samo) By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Pozdrawiam i myślę, że o takie informacje chodziło
Odpowiedz
Logi programisty - bez tego jest to kompletnie bezwartościowe.
Natomiast te pozycje które podałeś bez problemu znajduje.
[Obrazek: 64AepGml.png]
[Obrazek: lGPJJzal.png]2[Obrazek: OQfelEkl.png]
Toy story nie ma w tym serwisie.

Kodi 21

A czy ty w ogóle włączyłeś źródła EN?
[Obrazek: CRFr58wl.png]

BTW - kodi 21 na windows używa pythona 3.8 - coraz bardziej się zastanawiamy nad porzuceniem wsparcia dla tej platformy

Podziękowali: rafalmar1981
1
Odpowiedz
OkI mistrzu tu był problem "A czy ty w ogóle włączyłeś źródła EN?" - teraz hula, podziękował i pozdrawiam
Odpowiedz
ale wiesz że jakbyś dał logi programisty, o które prosiłem od początku to w 2 sekundy bym to rozwiązał?
Odpowiedz
REKLAMA:

W repozytorium STABLE wersja 2026.07.19.0:
— scrapery —
- fix netmirror
- fix cdahd

Podziękowali: marioland
Odpowiedz
W repozytorium BETA wersja 2026.07.21.1:
2026.07.21.1
— gui —
- fix translations

2026.07.21.0
— scrapery —
- fix animezone, shinden thx @pcela
- nowy scraper maxvod.tv [PL]
- nowy scraper nflixtv.cc [EN]
— resolvers —
- fix wrzucaj
- add upn do własnych resolverów
- włączenie abbys

Podziękowali: wbak1102
Odpowiedz
Olejcie ten netmirror
Odpowiedz
Jasne. Merytoryczna wypowiedź. Olewamy netmirror. Co z tego że daje fajne źródła... Olewamy. Inne które robia problemy też olewamy. W sumie - po cholerę nam ten cały FanFilm.... olewamy - idę robić placki.

Podziękowali: deco164
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: LukasS, 4 gości