Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
Cześć.
Mam pytanie odnośnie netmirror.gg
Od kilku dni strona nie działa I nie wysyła ciastecEk. Działa natomiast netmirror pod adresem net52.cc ale.tam nie dała rozszerzenie TM.
Czy możliwe jest dodanie net52.cc do TM aby wysyłał ciasteczka jak netmirror.gg ?
Odpowiedz
REKLAMA:

To i tak nie zadziała - wpisz w ustawieniach kod "111111" - to uniwersalny podany przez nich na czas awarii - sparuje cię na jakiś czas.
[Obrazek: LXfpGCxl.jpeg]
W poście swoim podali 11111 - ale to błąd po ich stronie - na telegrami wyjaśnili.
Dla wyjaśnienia - ciasteczka to nic innego jak przesłanie kodu sparowania przez skrypt - który jest dostępny tylko na stronie: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - strona net52.cc nie udostępnia możliwości parowania.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
1
Odpowiedz
W repozytorium BETA wersja 2026.09.28.0:
2026.09.28.0
— scrapery —
- fix rapideo/nopremium/twojlimit, tb7/xt7/gb7, wrzucaj m.in. lepsze wyszukiwanie seriali,
- fix netmirror (m.in. fallback OTP)
- fix bibloteki w tb7/xt7/gb7
- przyśpieszenie działania tb7/xt7/gb7
- fix videasy
- fix MovieBox
- fix maxvod
- fix cda
- external - lepsze rozpoznawanie języków
— core —
- zmiana systemu aliasów z trakt na tmdb - do przełączenia w const: const.media.aliases_service
— serwisy —
- poprawa autoryzacji Trakt
- poprawa wykrywania obejrzanych w Trakt
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
1
Odpowiedz
(27-09-2026, 06:33 PM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Nie ma logów = nie ma problemu.
Na szybko sprawdziłem - na każdej z stron które wymagają ciasteczek TM się włącza. Z każdej wyszukuje:
[Obrazek: 5WdCRARl.png]

Oczywiście świeże ciasteczka wysłałeś? cdahd.cc ma ciastka ważne chyba 2 godziny tylko.
Jak by to określić jak wchodze na Kodi i włączam wtyczke FanFilm wyskakuje mi wyczyść ciasteczka Filmyonline.cc robie wszystko i nadal komunikat się pokazuje więc niewiem ocb pokazuje mi tylko zródła z zaluknij.cc nic więcej niewiem czy musze dodac w temermonkey cda.hd.cc też?
Odpowiedz
Znowu nie dołączyłeś log, tak jak prosił Cię o to Tomek?
Czy to takie skomplikowane?
Nie ma logów nie ma problemu.

U Tomka dzika nawet załączył ci zrzut ekranu.
Odpowiedz
mi właśnie ich wszystkich nie włącza niewiem czemu coś się pomieszało włącza tylko zaluknij.cc i nic więcej jakiś miesiąc temu było z cda hd zlauknij ekino itd teraz tylko zaluknij to są moje Logi By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

Nie może ci wyskakiwać komunikat o czyszczeniu ciasteczek filmyonline.cc bo czegoś takiego w ogóle nie ma. Zainstaluj na nowo skrypt TM. Wejdź na nowo na strony wymagające ciasteczek, powinno się pokazać okienko. W logach masz pełno jakiś dziwnych błędów. wieczorem na nie zerknę.

@AlbanskieKakao zainstaluj na nowo skrypt TM - zgodnie z tymi instrukcjami: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
uwzględniając wszystkie elementy instrukcji.
Masz jakieś ogólne problemy z serwerem - ale to coś stricte u ciebie - coś jakbyś próbował kilkanaście razy pod rząd...
Odpowiedz
Witam
Trafilem na anime w którym drugi sezon odtwarza odcinki z pierwszego sezonu By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. "Skeleton knight in another world".  
Patrzalem na dodatku Anime Otaku ktory szuka bezposrednio na shinden.pl na tym odtwarza poprawnie.
Odpowiedz
Jak zgłaszać błędy w działaniu? - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Brak linka do tmdb. Brak logów. Brak konkretnej informacji co do odcinka. Brak wskazania serwisu na którym masz ten problem.
Naprawdę, szanujcie nasz czas i ułatwiajcie nam diagnozę. W tym przypadku musielibyśmy wiele zgadywać... Tym bardziej że dotyczy to dość specyficznej sekcji.
Także SOA: nie ma logów = nie ma problemu
Odpowiedz
W repozytorium STABLE wersja 2026.09.28.0:
2026.09.28.0
— scrapery —
- fix rapideo/nopremium/twojlimit, tb7/xt7/gb7, wrzucaj m.in. lepsze wyszukiwanie seriali,
- fix netmirror (m.in. fallback OTP)
- fix bibloteki w tb7/xt7/gb7
- przyśpieszenie działania tb7/xt7/gb7
- fix videasy
- fix MovieBox
- fix maxvod
- fix cda
- external - lepsze rozpoznawanie języków
— core —
- zmiana systemu aliasów z trakt na tmdb - do przełączenia w const: const.media.aliases_service
— serwisy —
- poprawa autoryzacji Trakt
- poprawa wykrywania obejrzanych w Trakt

W repozytorium BETA wersja 2026.10.03.0:
2026.10.03.0
— scrapery —
- automatyczne pobieranie tokenu netmirror (wymaga odczekania 40 sekund od startu serwisu FanFilm)
- przyśpieszenie wyszukiwania w tb7/xt7/gb7
- poprawa wyszukiwania w rapideo/twojlimit/nopremium
- fix animezone/shinden
— core —
- poprawa obsługi wątków na Android i py < 3.11.7

Netmirror - obecnie uzyskanie autoryzacji jest możliwe wielotorowo:
- jeśli nie ma założonej blokady CloudFlare (obecnie praktycznie się już nie zdarza) - kod OTP pobiera się automatycznie w ciągu ułamków sekundy,
- jeśli jest CF i strona do wpisywania kodu działa (netmirror.cc/tv - obecnie ma problemy) mamy następujące opcje:
-- wpisanie ręcznie kodu OTP w ustawieniach FanFilm lub w sekcji Narzędzia
-- wysłanie kodu za pomocą skryptu TM
-- korzystanie z automatycznego kodu który podali na swoim telegramie 111111 - scraper sam już to obsługuje - nic nie trzeba wpisywać.
- wykorzystanie automatu (niezależny od OTP), który niestety posiada pewien limit czasowy. Uzyskanie tokenu z strony netmirror zajmuje 34 sekundy - dlatego w interwale 10h token jest ten pobierany automatycznie przy starcie kodi/serwisu FanFilm - oczywiście tylko przy włączonym scraperze Netmirror.
Dzięki tym metodom na chwilę obecną, nawet jak nie podamy kodu i tak mamy działający Netmirror - albo na podstawie ich własnego fallbacku z 111111 albo na podstawie pozyskania tokenów po 40 sekundach od startu kodi.

Podziękowali: marioland, tasior55, servisco2
4
1
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: LukasS, 6 gości