Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
(30-09-2026, 05:02 PM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
uwzględniając wszystkie elementy instrukcji.
Masz jakieś ogólne problemy z serwerem - ale to coś stricte u ciebie - coś jakbyś próbował kilkanaście razy pod rząd...
Ok zrobiłem tak jak mówisz i teraz to całkowicie lipa wyszła bo nie wyskakują mi skrypty ze stron do zaakceptowania chyba będe musiał całkiem usunąć kodi i tempermonkey bo się namieszało mega tam a czy usunięcie pomoze niewiem
Odpowiedz
REKLAMA:

Czyli nie zrobiłeś tak jak prosiłem. Instrukcje są jasne, szczegółowo opisane. Nie włączyłeś wszystkich opcji które są wymagane do działanie TM i tyle.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Cześć. Zacząłem używać twojej wersji kodi, czysta instalacja. Nie wiem czy to ja mam coś źle ustawione czy jakiś błąd? Wybieram sobie serial i nieraz jest tak jak na filmie. Niby źródła znajduje po czym wyrzuca ich brak, albo jak tutaj znajduje że nawet są 4k po czym pokaże źródła ale np tego 4k już nie, mimo iż jest zaznaczone w przedziale 720-4k

Log i link do filmu

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Po pierwsze - to nie jest moja wersja kodi. To nie jest też moja wersja FanFilm - to JEDYNA OFICJALNA WERSJA FANFILM - tworzona przez wielu developerów. Ja tu jestem łącznikiem na forum jedynie. Proponuję na przyszłość być bardziej precyzyjnym.

Logi które podałeś kompletnie nic nie wnoszą. Filmiku bez logów nawet nie chce mi się odpalać - już ci kilka razy o tym wspominałem że filmików nie oglądamy nawet bo są kompletnie nieprzydatne.
Jasno proszę o logi w trybie programisty.
Jeśli znajduje źródła a ci ich nie pokazuje - to masz inne filtry które je blokują - najprawdopodobniej filtr języka:
[Obrazek: RZllnLHl.png]

Podziękowali: Adek89
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(06-10-2026, 06:06 PM)Tomek napisał(a): Czyli nie zrobiłeś tak jak prosiłem. Instrukcje są jasne, szczegółowo opisane. Nie włączyłeś wszystkich opcji które są wymagane do działanie TM i tyle.
Kurde nie widze tych zrzutów ekranu co podane są w wątku bo ja jestem w Angli a tu tej strony akurat nie obsługuje i nie do końca wiem jak mam zezwolić na te skrypty
Odpowiedz
Nie ma znaczenia bo w internecie możesz zmienić lokalizację za pomocą VPN 
Darmowy jest Proton VPN By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

Skrypty TM przy VPN mogą nie działać.
@AlbanskieKakao zrzuty to jedno, ale wszystko opisaliśmy też tekstem. Już bez przesady że nie chce ci się czytać i tylko obrazki rozumiesz...
Strona której forum używa do obrazków jest standardową stroną i nie jest raczej nigdzie blokowana.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: LukasS, 4 gości