15-02-2019, 03:30 PM
(15-02-2019, 09:05 AM)MarBlo napisał(a): Ciężko jednoznacznie odpowiedzieć na Twoje pytanie. Dla kogoś 10 PLN to będzie dużo, dla innego 15 EUR niewiele...
Ja, na przykład, płacę 12 EUR/m-c i uważam, ze jest okej. Mam w miarę "stabilną" telewizję z kanałami, na których mi najbardziej zależy (sportowe). Rzadko kiedy zdarzają się przerwy w nadawaniu, a jeśli są, to jest to rekompensowane przez wydłużenie ważności. No i najważniejsze - bezpośredni kontakt ze sprzedającym, który w zasadzie ogranicza się do przedłużania subskrypcji.
Zanim jednak trafiłem na tą listę, testowałem wiele innych.
Jeżeli poczytasz (poczytałeś) trochę na temat list, to jednemu m3u od konkretnego dostawcy będzie chodzić płynnie, drugiemu - nie. Ot, taki urok.
Taką też kwotę brałem pod uwagę 10-25 EURO tyle ,ze 25EURO to już chyba na 3m-c bym szukał . Za 10 PLN to chyba nawet oficjalnie nic się przyzwoitego raczej nie znajdzie , może jakiś podstawowy pakiet , chcą więcej to i trzeba zapłacić więcej około 50 zł/m-c .
Tak z tym też się zgadzam ,że "jednemu m3u od konkretnego dostawcy będzie chodzić płynnie, drugiemu - nie. Ot, taki urok."
taki urok , albo sprzedawca żałuje kasy na szybkie łącze , server itp. byle by kasę walić . Dlatego też myślałem wziość gdzieś na najpierw na m-c żeby zobaczyć u siebie jak to lata , a później ewentualnie na dłużej bo troszke taniej to wychodzi .
Ale chyba do tych goldów , wizjii.tv , webb.tv-ó to już nie wróce .
Dzięki za posta !