29-08-2017, 06:10 PM
1. Oglądanie filmów pobranych z internetu czy streaming w Polsce jest legalny ponieważ nie udostępniasz żadnych treści.
2. Wszystkie wtyczki, które wymieniłeś są bezpieczne. Do p2p na kodi potrzebna jest wtyczka Pulsar/Quasar oraz acestream (tv online działająca na zasadzie p2p).
3. Co do Bubbles nie musisz udostępniać. Ale jeśli chcesz korzystać z wtyczek p2p to powinieneś używać VPN. Ja korzystałem z wielu VPN i żaden nie da Ci 100%, że nie przetrzymuje logów. Korzystam od 2 lat z MyDevil i jestem zadowolony.
Generalnie nie jestem fanem wtyczek p2p więc mnie to nie dotyczy.
4. Terrarium to aplikacja działająca dokładnie tak samo jak np Covenant w Kodi. Czyli scrappuje z innych stron linki do darmowych hostingów + dodatkowo autorzy sami je dodają. Co za tym idzie VPN nie jest konieczny.
Podsumowanie:
generalnie jeśli chcesz używać VPN tylko dlatego, że oglądasz streamy nie udostępniając nic to raczej nie ma to większego sensu. Ale jak to mówią przezorny zawsze ubezpieczony.
Podziękowali: binder
2. Wszystkie wtyczki, które wymieniłeś są bezpieczne. Do p2p na kodi potrzebna jest wtyczka Pulsar/Quasar oraz acestream (tv online działająca na zasadzie p2p).
3. Co do Bubbles nie musisz udostępniać. Ale jeśli chcesz korzystać z wtyczek p2p to powinieneś używać VPN. Ja korzystałem z wielu VPN i żaden nie da Ci 100%, że nie przetrzymuje logów. Korzystam od 2 lat z MyDevil i jestem zadowolony.
Generalnie nie jestem fanem wtyczek p2p więc mnie to nie dotyczy.4. Terrarium to aplikacja działająca dokładnie tak samo jak np Covenant w Kodi. Czyli scrappuje z innych stron linki do darmowych hostingów + dodatkowo autorzy sami je dodają. Co za tym idzie VPN nie jest konieczny.
Podsumowanie:
generalnie jeśli chcesz używać VPN tylko dlatego, że oglądasz streamy nie udostępniając nic to raczej nie ma to większego sensu. Ale jak to mówią przezorny zawsze ubezpieczony.

Podziękowali: binder
![[Obrazek: a015.gif]](https://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/a015.gif)
Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.