Ok - po testach - w wersji daily 05.03.2019 nie działa spolszczenie i sypie błędami (spowodowane najprawdopodbniej fixem... który zniknął z githuba... ale działa... ). W repo przywróciłem wersję 14b21 - relase a nie daily - z naniesionym fixem. Sypie błędami. Ale działa wyszukiwanie.
Jak tylko pojawi się bardziej oficjalna wersja 14 pojawi się w repo...
@Jaca - a usuń pliki userdata/addon_data/plugin.video.netflix/manifest.json
userdata/addon_data/plugin.video.netflix/msl_data.json
U mnie czasem pomaga jak sypie dziwnymi błędami...
Moje repo jest w 100% niestabilne - jak to z betą wtyczki Netflix... ale działa na coreelec i windows i linux...
Jak tylko pojawi się bardziej oficjalna wersja 14 pojawi się w repo...
@Jaca - a usuń pliki userdata/addon_data/plugin.video.netflix/manifest.json
userdata/addon_data/plugin.video.netflix/msl_data.json
U mnie czasem pomaga jak sypie dziwnymi błędami...
Moje repo jest w 100% niestabilne - jak to z betą wtyczki Netflix... ale działa na coreelec i windows i linux...
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.