25-03-2019, 07:25 PM
Ja się z tym poniekąd zgadzam. Ale mamy o wiele więcej problemów z fanfilm obecnie niż zajmowanie się źródłami en które świetnie działają w innych wtyczkach. Jest za dużo innych rzeczy do zrobienia przed wejściem k19.
Bibliotekę możesz przenieść w ustawieniach ff i innych wtyczek typu Yoda 13clowns do różnych katalogów. W kodi nie zauważysz różnicy, trakt będzie prawidłowo oznaczał, a faktycznie będziesz korzystał z fanfilm oraz z np. 13clowns.
I jak już mówiłem. Fanfilm z definicji jest wtyczką do polskich źródeł. En są tylko i wyłącznie dodatkiem który nie jest priorytetem... I w kolejności rzeczy do zrobienia poprawki en są zupełnie na szarym końcu. Są inne wtyczki które je świetnie obsługują.
Ba - fanfilm przez pewien czas w ogóle nie miał źródeł En.
Bibliotekę możesz przenieść w ustawieniach ff i innych wtyczek typu Yoda 13clowns do różnych katalogów. W kodi nie zauważysz różnicy, trakt będzie prawidłowo oznaczał, a faktycznie będziesz korzystał z fanfilm oraz z np. 13clowns.
I jak już mówiłem. Fanfilm z definicji jest wtyczką do polskich źródeł. En są tylko i wyłącznie dodatkiem który nie jest priorytetem... I w kolejności rzeczy do zrobienia poprawki en są zupełnie na szarym końcu. Są inne wtyczki które je świetnie obsługują.
Ba - fanfilm przez pewien czas w ogóle nie miał źródeł En.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.