31-03-2019, 08:08 AM
Widzę, że masz bardzo dziwne podejście do tematu. Włączyłeś mi się do wątku, przez co pewnie inni będą przekonani, że problem został rozwiązany - a niestety nic bardziej mylnego. Uczepiłeś się tej struktury nazw, mimo, że dokumentacja KODI wyraźnie mówi, że "Season folders can be added to the TV Show and all episodes sorted into their respective Season folder": By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Nie muszę chyba dodawać, że dokładnie w taki sposób kataloguję każdy serial - od lat. Niemniej złamałem się, wrzuciłem wszystko do jednego wora i... Nic (szok, niedowierzanie...).
Reasumując: problem dalej nie został rozwiązany. Po wrzuceniu serialu na dysk KODI automatycznie zaznaczył całość jako obejrzane i serial w ogóle nie pojawia się na liście seriali. Po przejściu do zakładki Wideo i po wybraniu folderu okładka oraz informacje o serialu poprawnie się wczytują.
Serial był pobrany pierwszy raz. Akcja ma miejsce na Android TV.
Nie muszę chyba dodawać, że dokładnie w taki sposób kataloguję każdy serial - od lat. Niemniej złamałem się, wrzuciłem wszystko do jednego wora i... Nic (szok, niedowierzanie...).
Reasumując: problem dalej nie został rozwiązany. Po wrzuceniu serialu na dysk KODI automatycznie zaznaczył całość jako obejrzane i serial w ogóle nie pojawia się na liście seriali. Po przejściu do zakładki Wideo i po wybraniu folderu okładka oraz informacje o serialu poprawnie się wczytują.
Serial był pobrany pierwszy raz. Akcja ma miejsce na Android TV.