U mnie netflix z mojego repo (czyli wersje daily) działa bez problemu na coreelec na s905x.
Bez problemu pomija "czołówki" oraz na końcu wyświetla nextup.
Zero problemów - chociaż dziś wymusił na mnie restart boxa - pierwszy raz od 3 miesięcy chyba...
Zmian między 13 a 14 jest b. dużo - w kodzie to praktycznie odrębne wtyczki. W funkcjonalności i szybkości działania 14 też bije na głowę 13.
Jak dla mnie integracja z nextup i pomijanie czołówek to rewelacja.
Bez problemu pomija "czołówki" oraz na końcu wyświetla nextup.
Zero problemów - chociaż dziś wymusił na mnie restart boxa - pierwszy raz od 3 miesięcy chyba...
Zmian między 13 a 14 jest b. dużo - w kodzie to praktycznie odrębne wtyczki. W funkcjonalności i szybkości działania 14 też bije na głowę 13.
Jak dla mnie integracja z nextup i pomijanie czołówek to rewelacja.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.