Ja nie byłem w tematyce Android TV i zdecydowałem sie pewnie na najłatwiejse rozwiązanie czyl MiBox 4k czyli ok 220PLN
Ustawienia zmianiałem juz z 20 razy, ale doszedłem dzięi temu do jakiejś wprawy i ogólnej znajomości tematu
MiBoxa uzbroiłem w Nougat 7.0 b1028 i póki co jestem mega zadowolony.
A po dwóch tygodniach dołozyłem mu przejściókę 3xUSB/RJ45 - 1Gb i dzięki temu mam mniej kolizji pomiędzy routerem a boxem.
(Jak skanuję sieć wifi to zgłasza mi się z walzeności co lezy w domu od 12 do 16 urządzeń, także jest tłok)
Ważne - dobry router 2 - zakresowy, z AC , z MU MIMO inaczej bedzie dym
A mam juz w domu 3 chromcasty, (w tym 1 AUDIO) , 1 Box, iles tam laptopow, tabletów, telefonwó pryw i słuzbowych ech.....a i czytniki Kindla
A jeszcze zainwestowałem w PowerLine bo jednak nie wszedzie sygnał sięga
Ustawienia zmianiałem juz z 20 razy, ale doszedłem dzięi temu do jakiejś wprawy i ogólnej znajomości tematu
MiBoxa uzbroiłem w Nougat 7.0 b1028 i póki co jestem mega zadowolony.
A po dwóch tygodniach dołozyłem mu przejściókę 3xUSB/RJ45 - 1Gb i dzięki temu mam mniej kolizji pomiędzy routerem a boxem.
(Jak skanuję sieć wifi to zgłasza mi się z walzeności co lezy w domu od 12 do 16 urządzeń, także jest tłok)
Ważne - dobry router 2 - zakresowy, z AC , z MU MIMO inaczej bedzie dym
A mam juz w domu 3 chromcasty, (w tym 1 AUDIO) , 1 Box, iles tam laptopow, tabletów, telefonwó pryw i słuzbowych ech.....a i czytniki Kindla

A jeszcze zainwestowałem w PowerLine bo jednak nie wszedzie sygnał sięga