17-05-2019, 04:54 PM
Taki mały problem mi się pojawił po aktualizacji do C9.0.2 - wszystko zwolniło tak, że się nie dało oglądać. Porażka jakaś. Długo szukałem. Problemem okazała się aktualizacja dodatku script.module.urllib3 - po aktualizacji do wersji 1.25.1 wszystko zwolniło. I to znacznie... Otwarcie phantom cda zajmowało u mnie 15 sekund! Rozwiązanie - downgrade do wersji 1.24.3 By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Pewnie pojawi się niedługo poprawka wersji 1.25 która będzie działać prawidłowo. Na ten czas - proponuję downgrade do wersji 1.24.3 z załącznika. Nie wrzucam do żadnego repo z podbiciem wersji bo szkoda czasu... (w oryginale już znacznie poprawione: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.)
Podziękowali: DenDy
Pewnie pojawi się niedługo poprawka wersji 1.25 która będzie działać prawidłowo. Na ten czas - proponuję downgrade do wersji 1.24.3 z załącznika. Nie wrzucam do żadnego repo z podbiciem wersji bo szkoda czasu... (w oryginale już znacznie poprawione: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.)
Podziękowali: DenDy
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.