21-05-2019, 08:59 AM
No ja przeprowadziłem testy - dokładnie ta sama konfiguracja, pomiędzy testami przywracany coreelec (co by cache i inne było tak samo) z kopii zapasowej. Po przywróceniu instalowałem odpowiednią wersję urllib, robiłem restart i 5 minut odczekania na ułożenie się. Nic pomiędzy nie instalowałem. Ta sama sieć, ten sam sprzęt. Kolejność różna, po kilka razy testowane w różnych układach.
Skrót do własnego folderu we wtyczce CDA PHANTOM (skrót do wyszukiwania bajek z dubbigiem w rozdzielczości co najmniej 720p z informacjami z filmweb):
urllib 1.24.3: 2-4 sekundy
urllib 1.25.x: 12-15 sekund
Wejście do skrótu w Netflix (Netflix - profil - moja lista - serial)
urllib 1.24.3: 6-8 sekundy
urllib 1.25.x: 10-12 sekund (przy drugim wejściu po odczekaniu ok. 1 minuty czas ten wzrastał od 20 sekund do 35!)
Wejście do skrótu w Netflix (Netflix - profil - moja lista - serial - sezon - odcinki)
urllib 1.24.3: 2 sekundy
urllib 1.25.x: 15-20 sekund
W innych wtyczkach analogicznie, zawsze z niekorzyścią dla wersji 1.25.
Box - s905x 2/16 gb Coreelec 9.0.2 w pamięci internal
Skrót do własnego folderu we wtyczce CDA PHANTOM (skrót do wyszukiwania bajek z dubbigiem w rozdzielczości co najmniej 720p z informacjami z filmweb):
urllib 1.24.3: 2-4 sekundy
urllib 1.25.x: 12-15 sekund
Wejście do skrótu w Netflix (Netflix - profil - moja lista - serial)
urllib 1.24.3: 6-8 sekundy
urllib 1.25.x: 10-12 sekund (przy drugim wejściu po odczekaniu ok. 1 minuty czas ten wzrastał od 20 sekund do 35!)
Wejście do skrótu w Netflix (Netflix - profil - moja lista - serial - sezon - odcinki)
urllib 1.24.3: 2 sekundy
urllib 1.25.x: 15-20 sekund
W innych wtyczkach analogicznie, zawsze z niekorzyścią dla wersji 1.25.
Box - s905x 2/16 gb Coreelec 9.0.2 w pamięci internal
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.