@DenDy - na czym jedziesz? Na eminence mod2?
Zrobię dzisiaj testy na domyślnej skórce kodi. Ale wydaje mi się że to też sprawdzałem... (już nie pamiętam - pomyślcie ile mi zajęło wychwycenie że to ta biblioteka i która wersja...)
@Jaca - w sumie to żaden problem - używam starszej wersji i wszystko działa... to żadna maszyna gdzie musze mieć tip top wszystko "bezpieczne"
Hehe - szukajcie aż znajdziecie - kolejne potwierdzenie:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.&pid=2852545#pid2852545
Ale nie sądziłem że mój box to lowend
i następne
- ale tu mowa m.in. o jakiejś nvidia shield... to też low-end 
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Ale wiecie że to oznacza że jestem ten lepszy - złapał mnie elitarny błąd
Zrobię dzisiaj testy na domyślnej skórce kodi. Ale wydaje mi się że to też sprawdzałem... (już nie pamiętam - pomyślcie ile mi zajęło wychwycenie że to ta biblioteka i która wersja...)
@Jaca - w sumie to żaden problem - używam starszej wersji i wszystko działa... to żadna maszyna gdzie musze mieć tip top wszystko "bezpieczne"
Hehe - szukajcie aż znajdziecie - kolejne potwierdzenie:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.&pid=2852545#pid2852545
Ale nie sądziłem że mój box to lowend
i następne
- ale tu mowa m.in. o jakiejś nvidia shield... to też low-end 
Ale wiecie że to oznacza że jestem ten lepszy - złapał mnie elitarny błąd

Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.