29-05-2019, 08:07 AM
Jest w repozytorium mbebe.
Mam taką propozycję - przyjmij do wiadomości że to nie jest Facebook.
Nie zadajesz sobie w ogóle trudu żeby sprawdzić nawet te repozytoria które już masz zainstalowane (a masz to repo, bo miałeś już problemy z alltube, ekstraklasą i innymi).
Wykaż trochę wysiłku. Bo jeśli nie, będziesz musiał na kilka dni odpocząć od forum.
Zamykam wątek.
Mam taką propozycję - przyjmij do wiadomości że to nie jest Facebook.
Nie zadajesz sobie w ogóle trudu żeby sprawdzić nawet te repozytoria które już masz zainstalowane (a masz to repo, bo miałeś już problemy z alltube, ekstraklasą i innymi).
Wykaż trochę wysiłku. Bo jeśli nie, będziesz musiał na kilka dni odpocząć od forum.
Zamykam wątek.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.