(22-11-2017, 10:57 AM)ddarek65 napisał(a):(21-11-2017, 09:46 PM)zenekkk napisał(a): Witam ponownie
Jakie polecacie skórki do Xiaomi Box dla m-TVGuide?
Szukam coś czytelnego z dużymi opisami polecacie coś? Z tych skórek co znalazłem czcionka jest mała i ciężko czasem przeczytać co o czym jest na tv ;/ Wszytko jest takie malutkie
Pozdrawiam
Ostatnio katuję skórkę Arctic Zephyr - tak ogólnie, bez wchodzenia w m-TVGuide i daje dobre efekty przy korzytsaniu nawet pdostawowego epg wklejonego w PVR TV Simple. Dobra czytelność. I jestem zadowolony
Jak z tego korzystać bo ja nadal jestem zielony a ta telewizja jest dla dziadków którzy już słabo widzą.
Możesz mi wytłumaczyć jak to zrobić twoim sposobem? Ja odpalam m-TVGuide i tylko z tego korzystam i posiadam również wizja tv premium.
Będę bardzo ale to bardzo wdzięczny bo już trochę z tym walczę i nie mam pomysłów.
Chcę żeby był jakiś krótki opis o danym programie czyli opis np. o czym jest film itp. No i żeby to było lepiej widoczne dla starszych ludzi. Jeszcze pytanie można w tym również sprawdzać co będzie później leciało na danym kanale?
Pozdrawiam !