23-07-2019, 08:30 AM
(22-07-2019, 08:37 AM)p3t3n3t napisał(a): Tak oznacza jak najbardziej, wywołuję okno oceny z trakt.tv no jeśli tak chcesz oczywiście ale to działa całkiem sprawnie. Upraszczając jeśli zaimportowałem ostatnio "Stranger Things" natychmiast oznaczone zostały 2 sezony jako obejrzane a teraz sukcesywnie każdy obejrzany odcinek jest oznaczany.
Ok - metodą prób i błędów doszedłem o co chodzi - nie do końca działa integracja z wtyczką NextUp - owszem - pokazuje okno, pięknie przeskakuje, ale nie oznacza jako obejrzane...
Jak wtyczkę się zostawi samą, bez zaznaczenia integracji z UpNext w Netflix - to wszystko działa ok.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.