Dziękuję Tobie za usunięcie linków naszej pracy i przypominam że nie tylko ja pracuję nad tym by to EPG funkcjonowało i istniało. Tu chodzi o podstawowe założenia jak ruszał ten projekt. MA BYĆ DARMOWE.
I kojarzenie epg.ovh z jakimikolwiek opłatami nawet najbardziej drobnymi zaburza tę idę. Doceniam Twoją pracę
,ba nawet życzę Ci sukcesu finansowego. Ale buduj go na własnych podwalinach. Tworzysz własne epg więc nie widzę problemu. I mylisz się z tym całym internetem. Jak ktoś opublikował coś dla świata za darmo to ma prawo pilnować by było darmowe.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Pozdrawiam i myślę że na tym zamkniemy temat. Życzę udanego dnia
Problem leży u dostawcy treści. Od jakiegoś czasu mają błąd na tych 2 kanałach. Spróbuję to do jutra naprawić. Pozdrawiam.
I kojarzenie epg.ovh z jakimikolwiek opłatami nawet najbardziej drobnymi zaburza tę idę. Doceniam Twoją pracę
,ba nawet życzę Ci sukcesu finansowego. Ale buduj go na własnych podwalinach. Tworzysz własne epg więc nie widzę problemu. I mylisz się z tym całym internetem. Jak ktoś opublikował coś dla świata za darmo to ma prawo pilnować by było darmowe.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Pozdrawiam i myślę że na tym zamkniemy temat. Życzę udanego dnia

(28-09-2019, 01:24 PM)bigtoy napisał(a): Czy na c+ sport 3 i 4 w epg też macie cały czas zakończenie programu ?
Wysłane z mojego BAH-L09 przy użyciu Tapatalka
Problem leży u dostawcy treści. Od jakiegoś czasu mają błąd na tych 2 kanałach. Spróbuję to do jutra naprawić. Pozdrawiam.