31-12-2019, 01:37 PM
Chyba zbyt szybko to napisałem. Kod który podałem wklej do pliku backup.sh który umieść w storage/.kodi/userdata.
Nadaj mu prawa wykonywania (w konsoli SSH chmod u+x ./backup.sh (oczywiście po wejściu w storage/.kodi/userdata)
W konsoli odpal crontab -e i wpisz drugą komendę.
Utwórz w storage katalog temp
I to tyle. Potem przywracasz przez ustawienia-coreelec-przywróć kopię i wskazujesz odpowiedni plik
Nadaj mu prawa wykonywania (w konsoli SSH chmod u+x ./backup.sh (oczywiście po wejściu w storage/.kodi/userdata)
W konsoli odpal crontab -e i wpisz drugą komendę.
Utwórz w storage katalog temp
I to tyle. Potem przywracasz przez ustawienia-coreelec-przywróć kopię i wskazujesz odpowiedni plik
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.