29-12-2017, 03:10 PM
(21-12-2017, 08:08 AM)kodiver napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
u mnie dalej bez zmian, raz na dziesięć zadziała na windowsie 10 i na androidzie
Masz konto premium na wizja.tv?
Mam
Ok. Sprawa jest dziwna. Wali błędem podczas próby zalogowania.
W sumie to nie mam pomysłu, ale... Dorzucę dzisiaj/jutro boxa z informacją o tym czy ktoś jest zalogowany, czy nie. Nie sądzę, żeby to pomogło w Twoim przypadku, ale to jedyny pomysł, który teraz mam, żeby ewentualnie zreprodukować to u siebie.
(16-12-2017, 02:33 PM)mjw napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
No właśnie. Dzięki chłopaki za poszycie tematu, coś się zmieniło (albo w kodi albo w bintrayu) i nie działa przeszukiwanie repo. Jestem w trakcie szukania innego hostingu na to - najchętniej coś darmowego, bo jednak nie bardzo mnie kręci płacenie za to
. Chyba, że przeniosę się całkowicie na By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. jeśli chodzi o trzymanie wtyczek. @mjw daj znać, czy to jest jakaś opcja dla Ciebie.
Ok. Przeniosłem wtyczki na By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. . Od teraz będzie to chyba oficjalny hosting pod moje wtyki - dzięki @mjw.
Dla androidowców problem instalacji wtyczek powinien zniknąć.