05-04-2020, 07:14 AM
Na RD nie masz polskich źródeł. Na tb7/xt7 są. Owszem - czasem się zdarzy że film się nie odtworzy a pobierze transfer (tb7 tłumaczy to obciążeniem zewnętrznych serwisów na które nie mają wpływu, ale starają się to jakoś ogarnąć), a za drugim razem odpali (najczęściej to mam na serialach - z filmami rzadziej). Czasem jak nie odpali na Fanfilm próbuję jeszcze na wtyczce tb7 z repo kodiwpigulce - wtedy taki film jest w bibliotece tej wtyczki i czasem da się odpalić - a transferu nie zjada.
Ja korzystam regularnie - kiedyś film raz na 2-3 dni, obecnie - 1-2 filmy dziennie, jakiś serial... i na razie styka. Praktycznie z innych nie korzystam źródeł...
Ja korzystam regularnie - kiedyś film raz na 2-3 dni, obecnie - 1-2 filmy dziennie, jakiś serial... i na razie styka. Praktycznie z innych nie korzystam źródeł...
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.